KezdőlapHobbySírva fakadt a 8 gyerekes édesanya, aki beteg férjét és szüleit is...

Sírva fakadt a 8 gyerekes édesanya, aki beteg férjét és szüleit is gondozza, amikor meglátta a Titkos Télapó ajándékát

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Carissa és a családja nehéz éven volt túl, amikor két évvel korábban karácsonykor meglátogatta őket Nate Eaton az East Idaho News Secret Santa csapatától. Amikor azonban a nő ajtót nyitott a tévés stábnak, olyan kedves mosollyal fogadta őket, hogy senki nem gondolta volna, milyen nehéz helyzetben van.

Nate Eaton az elmúlt években az East Idaho News Secret Santa programjának arca lett, de azt senki nem tudja, ki áll valójában a névtelenül adott ajándékok mögött. Eaton csak annyit árult el ezzel kapcsolatban, hogy egy helyi férfiról van szó.

Carissa és férje, Randy Heaps nyolc gyereket nevelnek, és néhány évvel ezelőtt, még a világjárvány előtt hazaköltöztek, hogy segítsenek Carissa idős szüleinek. A nő édesanyjánál sclerosis multiplexet diagnosztizáltak, az apjánál pedig demenciát.

Miközben Carissa a szüleiről próbált gondoskodni, elkezdődött a világjárvány, ami újabb aggodalmakkal járt a Heaps család számára is. Ráadásul a közelmúltban Randynél is korai demenciát és agydaganatokat diagnosztizáltak.

Egészségi állapota és a járványhelyzet miatt a férfinek fel kellett mondania a munkahelyén. Ugyanakkor a családnak gyakran kellett Salt Lake Citybe utaznia orvosi ellátásáért, ami anyagilag nagyon megterhelte őket az üzemanyagárak miatt, ráadásul az autóik régiek voltak, és gyakran lerobbantak.

Sírva fakadt a 8 gyerekes édesanya, aki beteg férjét és szüleit is gondozza, amikor meglátta a Titkos Télapó ajándékát

Eaton csapata megállapította, hogy a Heaps család mindig is önellátó volt, mindig gondoltak a jövőre, és igyekeztek félretenni a nem várt kiadásokra is, de a dolgok nem a terveik szerint alakultak. Már csak ezért is megérdemelték a Secret Santa ajándékát.

Amikor Eaton és csapata becsöngetett, Randy nyitott ajtót. A férfi odahívta a feleségét, és Carissa ragyogó mosollyal az arcán jelent meg az ajtóban. Eaton átadott neki egy zöld ajándékdobozt. A csomagban kétezer dollár értékű benzinutalvány és egy tízezer dolláros csekk volt.

Carissa arca azonnal felderült, és amikor megmutatta Randynek az ajándékot, a férje is elmosolyodott. Mindketten elismerték, hogy ez hatalmas segítséget jelent nekik.

Ez azonban még nem minden. Eaton megkérte őket, hogy menjenek ki vele a ház elé, és rámutatott egy vadonatúj autóra, ami szintén a nagylelkű ajándék része volt.

A nőnek könnyek szöktek a szemébe, amikor meglátta a járművet, hiszen megértette, hogy mostantól sokkal könnyebben és kényelmesebben közlekedhetnek.

„Nehéz év volt ez mindenkinek, és nekünk is nehéz volt. Szóval köszönöm. Úgy érzem, nem feledkeztek meg rólunk” – mondta az édesanya.

A műsor nézői imádták Carissa reakcióját, mivel a nő nem a saját nehézségeikre koncentrált, hanem elismerte, hogy az elmúlt időszak senki számára nem volt könnyű.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet