KezdőlapHobbySzemélyiségteszt: fontos dolgot árul el rólad az, ahogyan a hüvelykujjaidat tartod, amikor...

Személyiségteszt: fontos dolgot árul el rólad az, ahogyan a hüvelykujjaidat tartod, amikor a kezeidet összefogod

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Nem hiába született meg a mondás, hogy „sokan vagyunk sokfélék” – mindannyian egyedi személyiségjegyekkel rendelkezünk, és abszolút nem mindegy, mit miért csinálunk épp úgy, ahogyan tesszük.

Valamennyi gesztusunk, mozdulatunk, arckifejezésünk, szokásunk, a kiejtésünk meghatároz minket, és általuk leszünk azok, akik vagyunk. De vajon mi állhat ezeknek a hátterében? Íme egy személyiségteszt, ami egyetlen apró szokásunk alapján segít jobban megismerni önmagunkat.

A személyiségtesztek amellett, hogy szórakoztatóak, tökéletes eszközök arra, hogy új dolgokat tudj meg önmagadról. Több fajtájuk létezik, az intelligencia felmérésétől a pszichológiai vetületű tesztekig.

Az alábbi azért is érdekes, mert alaposan megvizsgálja a pszichológiai felépítésedet, valamint az általad eddig elsajátított érzelmi és racionális gondolkodási folyamatokat – mindezt az alapján, hogyan tartod a hüvelykujjaidat, amikor összefonod a kezeidet!

Talán még sosem figyeltél erre a mozdulatodra, most azonban kulcsold egybe a kezeid, és vess egy pillantást a hüvelykujjaidra. Ezzel a rövid „szűréssel” felfedezheted, mely tulajdonságok jellemeznek téged a legjobban.

1. Ha a jobb hüvelykujjad van felül

Különleges önismerettel rendelkezel. Mindig ráhangolódsz az érzéseidre, amelyeket átélsz. Egy vagy a lelkeddel – amit érzel, azt képtelen vagy letagadni. Nagyon empatikus vagy, ezért nagyon gyorsan megérzed, ha egy, a sajátodtól eltérő energiákkal rendelkező személy belép a spektrumodba.Ennek a „képességednek” viszont az a hátránya, hogy mások érzelmeit is könnyen magadba szívod, ami olykor megterhelő lehet. Ugyanakkor, ez az adottság az előnyödre is szolgál: így értesz mások nyelvén, és könnyen ki tudod elégíteni az érzelmi szükségleteiket.

Mindig tisztában vagy azzal, hogy mi történik körülötted, még akkor is, ha általában nem szoktál sokat beszélni. Ez segít abban, hogy mindig figyelemmel kísérd az utadba kerülő lehetőségeket.

2. Ha a hüvelykujjaidat egymás mellett, egyenesen tartod

Nagyon részletorientált vagy. Ezek az emberek általában éles vezetői érzékkel rendelkeznek. A tanulmányok is megerősítették, hogy azok az emberek, akik így kulcsolják össze a kezüket, tekintélyt parancsoló személyiséggel rendelkeznek, és általában vonzóak mások számára, amiért kimértséggel és higgadtsággal képesek megoldani akár súlyos konfliktushelyzeteket is.

Abban is jó vagy, hogy a körülötted lévők hangulatát emeld. Tudod mi a titka annak, hogy mások jól érezzék magukat. Nagyon empatikus vagy, és mindig a segítségére sietsz azoknak, akik nem mernek kérni.

Tiszteletben tartod mások véleményét, még akkor is, ha nem mindig értesz velük egyet. De ez csak még szimpatikusabbá tesz téged a hozzád legközelebb állók szemében.

3. Ha a bal hüvelykujjad van felül

Gyakorlatias életet élsz. Szeretsz racionális döntéseket hozni, melyeket nem az érzéseid vezérelnek. Az a fajta ember vagy, aki két lábbal a földön jár, függetlenül attól, hogy milyen mély érzések lesznek úrrá rajtad a különböző helyzetekben.

Ez nem jelenti azt, hogy érzelmileg teljesen elszigetelődsz, és robotként viszed véghez a tetteidet. Csupán annyit jelent, hogy amikor fontos döntést kell hoznod, inkább a tényekkel és számokkal nézel szembe, minthogy a szívedre hallgass.

Általában hűvös és nyugodt vagy. A barátaid megbízhatónak, felelősségteljesnek és találékonynak tartanak. Valószínűleg jó hazugságvizsgáló is vagy. Képes vagy az emberek szavai mögé látni. Ez csak előnyödre válhat a mindennapi életedben, különösen akkor, amikor bizonyos kihívásokkal kell szembenézned. Gyors észjárású vagy, és remek humorérzékkel rendelkezel. Még egy szomorú ember is nevet a jelenlétedben.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet