KezdőlapHobbySzemélyiségteszt: Vizsgáld meg a fülcimpád formáját, hogy megtudd milyen ember is vagy...

Személyiségteszt: Vizsgáld meg a fülcimpád formáját, hogy megtudd milyen ember is vagy valójában!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Fedezd fel személyiséged eddig rejtve maradt vonásait egy egyszerű teszt segítségével. Elég csupán megvizsgálnod a fülcimpáid formáját ahhoz, hogy jobban megismerd a temperamentumodat, erősségeidet, gyengeségeidet, az életszemléleted, a szerelmi és karrier terén vallott nézeteidet.

Fülcimpa vizsgálatával lebonyolítható személyiségteszt

A füleink meghatározó szerepet töltenek be az egész arcunk esztétikáját illetően, de ahogyan nincs nem létezik két egyforma arc, úgy két egyforma fülcimpa sem létezik. Ezért is olyan egyediek és ezért is olvasható ki megannyi jellemző és vonás ezekből a kis testrészekből.

Most a könnyebbség kedvéért azonban mégis két nagy különböző fülcimpacsoportot fogunk megkülönböztetni, az archoz tapadó fülcimpát és a szabadon lévő fülcimpát.

Az archoz tapadó fülcimpával rendelkezők személyiségjegyei

Amennyiben a fülcimpáid az ábrához hasonló módon inkább az arcod közelében helyezkednek el, az arra enged utalni, hogy egy rendkívül empatikus, kedves, megértő, gondoskodó, barátságos, együttműködő, nagylelkű, segítőkész és áldozatkész személy vagy.

Szereted a szabályokat, szereted, ha az élet minden területe bizonyos keretek között zajlik, hiszen ez adja számodra a felhőtlen biztonság érzetét. Nagyra becsülöd a tradíciókat és a stabilitást, így nagyon ritka az, amikor hirtelen felindultságtól vezérelve az izgalmakat kezded keresni.

A szerénységed miatt azonban sokszor gyötör a gondolat, hogy vajon mégis mit gondolhatnak rólad az emberek, különösen olyan esetekben, amikor csak kénytelen vagy egy-egy új ismeretlen lépést megtenni.

A szabadon lévő fülcimpával rendelkezők személyiségjegyei

Amennyiben a fülcimpáid szabadon helyezkednek el, valószínűleg egy erősen független, domináns, kockázatvállaló, kalandvágyó, karizmatikus, nyitott, kíváncsi és fejben erős jellem lehetsz.

A szabad jellemed miatt pedig egy örök álmodozó is egyben, aki mindegyre az újabb és újabb céljai eléréséért küzd. Sokkal nagyobb valószínűséggel vágsz bele az ismeretlenbe, fittyet hányva a társadalmi normákra vagy elvárásokra.

Mindig is egyedi szemszögből közelíted meg az életet, ezért is történik meg olyan sokszor, hogy csakúgy tapadnak rád az emberek, mert kíváncsiak a véleményedre.

A felszínesnek tűnő maszk alatt azonban egy nagyon érzékeny és törődő ember bújik meg, aki a szeretteiért szinte bármilyen áldozatra képes lenne. Sosem riadsz vissza kiállni a saját igazadért és emiatt mindig sikerre viszed terveidet.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet