Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Szerinted melyik figura fog legelsőként balesetet szenvedni?

Ha szeretnéd jobban megismerni magadat, itt van egy nagyon érdekes személyiségteszt. Figyeld meg az ábrát, amelyen négy emberfigura látható, akik integetnek valakinek, anélkül, hogy tudnák, pillanatokon belül baleset éri őket.

Szerinted, hányas számú figura fog elsőként balesetezni. Felhívjuk a figyelmet, hogy nincs jó, vagy rossz válasz. Attól függően, hogy melyik figura mellett döntesz, kiderül, hogy milyen titkokat rejt a személyiséged.

1-es figura

Bölcs vagy, akit gyakran és sokan felkeresnek, mert tanácsaiddal segítségükre lehetsz a bajbajutottaknak. Empatikus személy vagy, aki képes mások lelkét meggyógyítani. Mindenkinek igyekszel segíteni.

Szerencsét hozó elemek: rózsa, tavasz és a telefon.

2-es figura

Praktikus ember vagy, aki nem szereti túlbonyolítani a dolgokat, Minden problémára van megoldásod, a gondolkodásodra a realizmus jellemző. Számodra minden nap egy csoda.

Szerencsét hozó elemek: szépségszalon, úszás és az ősz.

3-as figura

Intelligens vagy, aki nem hagy maga után semmilyen befejezetlen dolgot. Ha valamibe belekezdesz, azt végig csinálod. Nem hatnak rád a negatív energiák, segítőkész vagy és a jóra törekszel.

Szerencsét hozó elemek: foci, a nyár és a logikai feladványok.

4-es figura

Rendkívül kreatív vagy. Minden nap számodra egy remekmű, mert azzá teszed. Számtalan új, formabontó gondolatod van. Mindig valamin töröd a fejed, ezért a főnökeid imádnak.

Szerencsét hozó elemek: párnák, a tél és a piros színű tárgyak.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!