Az apró kis konyhai trükkök, amiket nap mint nap használunk a konyhában, nagyban megkönnyítik az életünket. Megspórolhatunk egy csomó időt, és a fölösleges mérgelődés is elmaradhat.
A főtt tojás az egyik legfinomabb, és legegészségesebb reggeli eledel lehet. Azonban vannak olyanok, akik azért nem reggeliznek tojást, mert időhiánnyal küszködnek, és arra panaszkodnak, hogy nem érnek rá megpucolni.
Azoknak küldjük az alábbi videót, melyből meg lehet tanulni a villámgyors tojáspucolást. Mutatjuk, hogy mit kell tenni.
Főzzük keményre a tojást, vegyük ki a vízből, várjunk egy-két percet, míg kihűl. Fordítsuk az oldalára, és egy gyors mozdulattal üssük oda egy kemény asztalfelülethez, majd görgessük egyszer előre-hátra. Ettől a tojás héja megreped, így már könnyen le tudjuk hántani.
Megéri kipróbálni, tiszta élvezet nézni, úgy hámlik le a tojás héja, mintha csak almát pucolnánk.