Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Sokan előszeretettel vásárolnak fekete ruhákat, cipőket, hiszen ez a szín bármivel találtatható, nem annyira kényes, és állítólag még slankít is.

Most néhány dolgot viszont elárulunk a közkedvelt feketével kapcsolatban, többek közt az is, hogy öregít.

1. Tévhit: a fekete minden nő számára előnyös

Bizony nagyon meg kell nézni, hogy hogy is mutatunk fekete ruhában, ugyanis egyáltalán nem igaz, hogy mindenkinek jól áll ez a szín. Csak egy olyan nő számára előnyös, aki egy erős, határozott személyiséggel rendelkezik. Tudja, hogyan kell viselni a feketét, és milyen színekkel, mintákkal ajánlott társítani.

Sokan nagyon vonzóak tudnak lenni fekete ruhában, viszont vannak, akiknek egyáltalán nem áll jól, inkább erőtlenné, élettelenné válnak ettől a színtől. A fekete szín pár évet öregítheti is azokat a személyeket, akiknek egyáltalán nem áll jól.

2. Tévhit: a fekete szín karcsúsít

A fekete kiemeli a testi problémáinkat, még akkor is, ha úgy gondoljuk, hogy egy fekete nadrág vagy ruha mindent eltakar, sőt, még a plusz kilókból is lefarag. Ha pluszsúllyal küzdünk, nem az a megoldás, hogy egy csomó fekete ruhát beszerzünk, hanem inkább kombináljuk más, vidámabb színárnyalatokkal, amelyek segítségével kiemelhetjük az előnyösebb adottságainkat.

3. Tévhit: a fekete mindenhez talál

A fekete egyáltalán nem egy semleges szín, még, ha sokan részesítik is előnyben. Az egyetlen szín, amellyel tökéletesen kiegészítik egymást, és, amellyel jól kombinálható, az a fehér.

Ha a feketét szürke vagy pasztell árnyalatokkal kombináljuk, akkor a fekete ruhadarab fog dominálni, és nem lesz harmonikus az összhang. Mielőtt hirtelen döntésből hazavinnénk egy fekete ruhadarabot, nézzünk tükörbe, és alaposan nézzük meg, hogy is áll nekünk ez a szín.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!