KezdőlapHobbyTurmixgépbe rakta a papírt. Nem fogsz hinni a szemednek ha meglátod mi...

Turmixgépbe rakta a papírt. Nem fogsz hinni a szemednek ha meglátod mi lesz belőle – VIDEÓ

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A merített papír kissé macerás, de végeredmény megéri vele bajlódni, hiszen nagyon egyedi dekorációt vagy ajándékot készíthetünk segítségével. Ma ennek az elkészítését mutatjuk be.

papir-turmix2

Fogjunk egy közepes méretű képkeretet, és rögzítsünk rá egy szúnyoghálót, majd tegyük rá a másik keretet. Válasszunk ki 4-5 darab papírlapot, ízlés szerint, lehet bármilyen színű, de a nagyobb rész mondjuk legyen fehér, és egy markáns színesebb.

Tépdeljük darabokra, majd tegyük bele a turmixgépbe. Öntsük fel vízzel, és jöhet is a turmixolás. Úgy fog kinézni, mint valami fincsi shake. Öntsük bele a papírturmixot egy tál vízbe, majd tegyünk bele két teáskanál korpát.

Ezután fogjuk a képkeretet, és merítsük a víz alá, és emeljük fel. Ez a merítés mozzanata, amikor a hálón fennmarad a massza. Tegyük ki egy tálcára, vegyük le róla a felső keretet, majd tegyünk rá még egy darab hálót, és azon keresztül egy szivaccsal nyomkodjuk ki belőle a nedvességet.

Ezután távolítsuk el a papírt a keretből, és tegyük ki száradni. Amint készen van, jöhet az alkotás folyamata. Bármilyen formát vághatunk ki belőle, ajándéknak tökéletes lesz, hiszen egyedi, ötletes és nagyon vonzó a szem számára.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet