Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Nincs többé káosz a szekrényben! Ez az összecsukható műanyag lap megkönnyítheti a háziasszonyok életét.

ruhak-szekrenyben2

Ugye ismerős a helyzet, amikor indulás előtt 5 perccel még nem tudjuk eldönteni, hogy mit is vegyünk magunkra? Ilyenkor jön a kapkodás, a sírás, és a “nincs egy rongyom sem”. Az alábbi technika segítségével könnyedén rendet tarthatunk a ruháink között.

Ha nem fogjuk össze megfelelően a ruháinkat, akkor majd később, ha szükségünk lesz rá, semmit sem fogunk megtalálni. A gyors, és sikeres öltözködés titka a rend. Ez a műanyag lap, egy zseniális találmány. Csupán annyit kell tennünk, hogy szépen ráfektetjük a pólóinkat, blúzainkat, majd elkezdünk hajtogatni.

Egy gyors mozdulattal egyszer behajtjuk az egyik oldalát, utána a másikat, majd megigazítjuk az ujját, felhajtjuk az alját, és végül ráborítjuk a felső részre. Egy percbe sem kerül az egész művelet. Azért is nagyon hatásos, mert segítségével úgy foghatjuk össze a ruháinkat, hogy, a fiókba téve megállnak majd “a saját lábukon”. Vagyis, ha egyet kiveszünk közülük, a többi nem omlik össze kártyavárként.

Nagyon szuper ez a technika, érdemes kipróbálni.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!