Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Év elején mindig olyan célokat tűzünk ki magunk elé, amelyeket szeretnénk elérni az újévben.

Segítséget kérünk az Univerzumtól, és bízunk benne, hogy minden kívánságunk meghallgatásra talál, reméljük a legjobbakat, és megyünk előre. Már megvan az újévi kívánságod? Az alábbi teszt segítségével megtudhatod, hogy mennyi esélyed van arra, hogy teljesüljenek az álmaid.

Válaszd ki az alábbi csillag-csóvák közül azt, amelyik a legközelebb áll a szívedhez, és megtudhatod, hogy mi vár rád az újévben.

1. Kitartó és reményteli személyiség vagy. Tisztában vagy vele, hogy az élet nem könnyű, és a dolgok nem mindig mennek menetrend szerint. Soha nem adod fel, álljon bármilyen akadály is az utadban, kitartóan haladsz a célod felé. Mivel ennyire optimista hozzáállásod van, álmaid minden bizonnyal teljesülni fognak az újévben. Az Univerzum meg fog jutalmazni a boldogság és az elégedettség érzésével.

2. Igen nagy igényekkel indulsz neki az évnek, és ha el szeretnéd érni, hogy vágyaid teljesüljenek, fontos, hogy kilépj a komfortzónádból. Itt az ideje, hogy részt vegyél a saját életedben, képzeld el, tervezd meg, és valósítsd meg!

A vágyaid teljesülni fognak, de csak akkor, ha cselekszel, a tétlen ábrándozás semmi jóra nem vezet.

3. Állj meg egy pillanatra, és gondolkozz el: valóban megteszel mindent azért, hogy álmaid valóra váljanak? Az Univerzum nem egy tündérkeresztanya, aki teljesíti a kívánságaid, míg te karba tett kézzel üldögélsz.

Ha valamit el szeretnél érni, azért tenni is kell. Egy kicsit még messze állsz a be- és kiteljesedéstől, de a dolgok nagyon jól alakulnak. Változtasd meg a hozzáállásod, és a valóság is megváltozik körülötted.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!