KezdőlapHobbyVálassz egy csillagot a 3 közül, és megtudhatod, hogy mi az a...

Válassz egy csillagot a 3 közül, és megtudhatod, hogy mi az a kívánság, ami az újévben teljesülni fog!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Év elején mindig olyan célokat tűzünk ki magunk elé, amelyeket szeretnénk elérni az újévben.

Segítséget kérünk az Univerzumtól, és bízunk benne, hogy minden kívánságunk meghallgatásra talál, reméljük a legjobbakat, és megyünk előre. Már megvan az újévi kívánságod? Az alábbi teszt segítségével megtudhatod, hogy mennyi esélyed van arra, hogy teljesüljenek az álmaid.

Válaszd ki az alábbi csillag-csóvák közül azt, amelyik a legközelebb áll a szívedhez, és megtudhatod, hogy mi vár rád az újévben.

1. Kitartó és reményteli személyiség vagy. Tisztában vagy vele, hogy az élet nem könnyű, és a dolgok nem mindig mennek menetrend szerint. Soha nem adod fel, álljon bármilyen akadály is az utadban, kitartóan haladsz a célod felé. Mivel ennyire optimista hozzáállásod van, álmaid minden bizonnyal teljesülni fognak az újévben. Az Univerzum meg fog jutalmazni a boldogság és az elégedettség érzésével.

2. Igen nagy igényekkel indulsz neki az évnek, és ha el szeretnéd érni, hogy vágyaid teljesüljenek, fontos, hogy kilépj a komfortzónádból. Itt az ideje, hogy részt vegyél a saját életedben, képzeld el, tervezd meg, és valósítsd meg!

A vágyaid teljesülni fognak, de csak akkor, ha cselekszel, a tétlen ábrándozás semmi jóra nem vezet.

3. Állj meg egy pillanatra, és gondolkozz el: valóban megteszel mindent azért, hogy álmaid valóra váljanak? Az Univerzum nem egy tündérkeresztanya, aki teljesíti a kívánságaid, míg te karba tett kézzel üldögélsz.

Ha valamit el szeretnél érni, azért tenni is kell. Egy kicsit még messze állsz a be- és kiteljesedéstől, de a dolgok nagyon jól alakulnak. Változtasd meg a hozzáállásod, és a valóság is megváltozik körülötted.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet