Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Válassz egyet az alábbi kártyák közül, és tudd meg, hogy milyen fontos életviteli tanácsokat tartogat számodra a jövő.

Fontos, hogy okosan használd ki a téli időszak energiáit, és akkor minden a lehető legjobban alakul.

1. “Jó varázslat”

A változások szó szerint az ajtódon kopogtatnak! Ne félj, minden új lépés jó irányba vezet, még akkor is, ha meg vagy győződve ennek az ellenkezőjéről. Ne engedd, hogy a félelem visszatartson, cselekedj bátran! Hajlamos vagy arra, hogy feláldozz mindent mások érdekében, azonban itt az ideje, hogy most már többet foglalkozz saját magaddal is. Értékeld egy kicsit jobban magad, vedd számba a pozitív tulajdonságaidat, csak így tudod elérni mindazt, amit elkezdtél.

2. “A világ harmóniája”

Eljött az ideje annak, hogy végre meghozzál néhány igazán fontos döntést. Mivel igen sokoldalú személy vagy, igazán nehéz lehet számodra, hogy megfelelően dönts, és kiválaszd azt az egyetlen utat, ami a legfontosabb számodra. Ne hallgass másokra, figyelj a lelkedre, és akkor tudni fogod a helyes irányt. A lelked soha nem hibázik, csak többször kellene rá figyelned.

3. “Két hattyú”

Ez a kártyalap önmagáért beszél, és azt sugallja, hogy figyelj teljes szíveddel most a lelki társadra, engedd, hogy inspiráljon, töltsetek minél több időt együtt. Közösen bármilyen akadályt le tudtok győzni. Ha egyedülálló vagy, légy egy kicsit figyelmesebb, hiszen nagy az esélye, hogy találkozni fogsz az igazival. Barátkozz, ismerkedj, menj szórakozni, ne zárd ki a lehetőségeket az életedből, csak így fogod megtalálni azt az embert, akivel örökre együtt maradhattok.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!