Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Néha egy egyszerű kártyalap is képes lehet felfedni, mi az, ami pillanatnyilag hiányzik az életünkből.

Néha úgy érzed, hogy nincs elég lendületed, vagy egyszerűen motivációd ahhoz, hogy cselekedj. Nos, ebben az esetben ezek a kártyák talán a segítségedre lehetnek.

Nézd meg a képen látható három kártyát, és válassz ki közülük egyet. Hallgass a megérzésedre, arra a bizonyos belső hangra, ez elárulja, melyik kártyát is kell választanod.

A kiválasztott kártya egy üzenetet tartogat a számodra az életedről és a jövődről. Remélhetőleg hasznosnak találod majd, és inspirációt merítesz belőle.

Tudd meg, milyen irányban kellene elindulnod. Milyen perspektívákat tartogat számodra a jövő?

Az első kártya

A változás ott van körülötted, de nem veszed észre ilyen közelségből. Az életed olyan, mint egy kényelmes és meleg mocsár. Ez ugyan kellemes, de ennél többet érdemelsz. Lehet, hogy valahol mélyen legbelül érzed, ahogy megérik benned a változás, de még félsz elfogadni azt.

Ne félj a változástól. Ez a kártya azt mutatja, hogy kedvező változások következnek be az életedben. Majd meglátod! Ne félj. Van valami álmod? Kezdd el megvalósítani! Ha még nincs célod, találj egyet, és bátran halad feléje!

A második kártya

Elég volt abból, hogy mindent megteszel másokért, és te semmit sem kapsz ezért cserébe. Itt az ideje, hogy gondoskodj önmagadról. Koncentrálj a saját terveidre. Természetesen az önzetlenség nemes dolog. De itt az ideje, hogy végre kilépj mások árnyékából.

Sok nagyszerű lehetőség áll előtted. Használd ki ezeket, és meglátod, hogy változik meg az életed. Itt az ideje, hogy sikeres légy. Ne félj cselekedni. Minden a saját kezedben van. Csak ki kell nyújtanod a kezedet, és megragadnod a lehetőséget.

A harmadik kártya

Ez a kártya azt jelzi, hogy nagyon kíváncsi és bátor vagy. Imádsz mindenféle kalandot. És végül is, miért is ne? Hiszen csak egyszer élünk, és ezt az életet meg kell töltenünk élményekkel, érzésekkel és tapasztalatokkal. Ez a kártya ugyanakkor azt is jelzi, hogy változásra van szükséged, és arra, hogy egy kicsit felrázd magadat.

Ki kell próbálnod valami új és merész dolgot. Utazz el, ha lehetőséged van rá, vagy iratkozz fel egy érdekes tanfolyamra. Ez segít felélénkülni és megtalálni a szükséges és megérdemelt boldogságot és örömet.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!