Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Egyszerű a dolgod. Nézd meg jól az alábbi amuletteket, és válaszd ki azt az egyet, amelyik a legjobban tetszik.

Ha tovább olvasol, érdekes felfedezést tehetsz a saját személyiségedről. A nyaklánc ugyanis fontos igazságot rejt rólad, amit kár lenne figyelmen kívül hagyni.

Első nyaklánc

A klasszikus, jól bevált elvek szerint cselekszel, és nem vállalsz kockázatot a szükségtelen változtatásokkal. Ha valami nem működik egyből, kiborulsz és nagyon hevesen reagálsz. Azonban fontos lenne tudatosítanod magadban, hogy a dolgok olykor csak megtörténnek, és bizony a változásokra is számítani kell. Tehát ne légy olyan merev, próbálj meg kissé szabadabb lenni.

Második nyaklánc

Az a személy vagy, akinek a hangulata a fény sebességével képes megváltozni egyik pillanatról a másikra. Ingatag, kiszámíthatatlan természeted egyszerre több hobbi fele hajszol téged, ami miatt képtelen vagy bármelyikre is száz százalékban összpontosítani. Ugyanakkor semmi negatív nincs a személyiségedben. Az vagy, aki vagy. Mindössze próbálj meg ne kapkodva reagálni.

Harmadik nyaklánc

Lenyűgöző szellemi éberség és tiszta gondolkodás jellemző rád. Minden apró részletnek örülsz, még a madárcsicsergés is képes boldoggá tenni téged. Az olyan személyek, mint te, kívül-belül örök ifjak maradnak. Azonban vigyáznod kell, hogy ne rejtőzz el túlságosan a gyermeteg ártatlanságod mögé, hiszen vannak megpróbáltató élethelyzetek, melyek felnőtt hozzáállást igényelnek.

Negyedik nyaklánc

Szerencsésnek mondhatod magad, és a sorsod is kedvez neked, bár lehet, hogy ezt eddig észre sem vetted. A legjobb tanács, amit most kaphatsz, hogy sose játssz a szerencséddel. Mindaddig, míg higgadt maradsz, és ép elmével gondolkodsz, a szerencse a te oldaladon fog állni. De ne feledd, a szerencse azoknak kedvez, akik méltányolják azt.

Ötödik nyaklánc

Az az ember vagy, akinek a szeretet mindennél többet jelent ebben az életben. Ezért vagy oly sikeres a romantikus kapcsolatokban, és a másokkal lebonyolított alkudozásban. Már gyermekként megtanultad, hogy az élet elképzelhetetlen őszinte szeretet nélkül. Így hát kitartóan a jót keresed mindenkiben, és nem fukarkodsz a mosolyokkal sem.

Hatodik nyaklánc

Nagyon nőies, bájos, kifinomult személyiség vagy. A fizikai megjelenéseddel is kedvességet, békét, nyugalmat árasztasz. Mosolyogsz, ahányszor csak alkalmad adódik rá, a környezeted pedig csodál ezért. Ám te igazából csak egy valakire vársz. Megeshet, hogy féltékenységből a nők utálni fognak azért, amilyen vagy.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!