Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Melyik virág a kedvenced? Válaszod sok mindenről árulkodik, többek közt azt is megtudhatod, hogy mennyire vagy nőies személyiség. Ha nem tudsz választani két virág közül, azt jelenti, hogy kétféle nőies energia van jelen benned.

1. virág

Egy ragyogó személyiség vagy, mindig magadra vonzod a figyelmet. Ha egy idegen helyre belépsz, mindenki irigykedve néz rád, csodálnak, de irigyeid is akadnak. A barátaid véleményét mindig kikéred egy komolyabb döntés meghozatala előtt. Alapjában véve megbízol az emberekben, de, ha valaki megpróbál átverni, annak sosem bocsátasz meg. Szereted az erős színeket, a szoknyát és a nadrágot egyaránt kedveled, a gyengéd az erős színű rúzsok.

2. virág

Nagyon romantikus személyiség vagy, ízig-vérig nő. Imádod a fodros ruhákat, a színes harisnyákat és a harsány ékszereket. Úgy tudsz mindenkivel őszinte lenni, hogy közben végig kedves maradsz, hiszen soha nem szeretnél ártani senkinek. Sokan szeretnének barátkozni veled, sok nőnek vagy a példaképe. A lágy külső mögött azonban vasakarat rejtőzik: mindig pontosan tudod, hogy mit szeretnél, és addig harcolsz, amíg el is éred.

3. virág

Olyan sok jó tulajdonsággal rendelkezel, hogy nehéz lenne azokat mind felsorolni. Őszinte, szerény, kedves személyiség vagy, önzetlenül segítesz mindig másoknak. Nagyon sok megpróbáltatáson estél már át, és hiszel abban, hogy a jó mindig elnyeri a méltó jutalmát. Fontos számodra a család, az otthon kényelmének megteremtése, a finom ételek elkészítése. Hűséges vagy a szerelemben, viszont már egy párszor megégetted a kezed. Nagyon jól állnak neked a fekete-fehér ruhák, kedveled a letisztult divatot.

4. virág

Optimista vagy, imádod a napfényt, mondhatni azt is, hogy napfénnyel töltekezel. A dicsérő szavaktól valósággal kivirulsz, mosolyoddal pedig képes vagy bárkit elvarázsolni. Sok a férfibarátod is, azonban a legtöbb esetben azért szakad meg a barátság, mert a férfiak beléd szeretnek. Nagyon kevés ember tud csak igazán közel kerülni a szívedhez, egy bizonyos távolságon túl csak a kiváltságosok juthatnak. Imádod a divatot, mindig másképp öltözködsz, sokat kísérletezel, hogy éppen mi áll jól, stílusod változó.

5. virág

Belső szépséged kisugárzik a külsődre is. Sokan megfordulnak utánad az utcán, nők kérnek tőled tanácsot, hogy mi a titkod, hogy ennyire sugárzóan szép vagy. Nagyon sok férfi legyeskedik körülötted, azonban mindig a hatodik érzékedre hallgatsz, mielőtt kiválasztanád az igazit. Te vagy az a nő, aki tudja, hogyan kell márkás ruhákat viselni kevés anyagi befektetésből. Nagyon jól állnak neked az arany ékszerek, viseld többet őket.

6. virág

Különleges személyiség vagy, tűz és víz egyesül benned. Még, ha látszólag rideg és nyugodt vagy, erős tűz lángol benned, és csak idő kérdése, hogy mikor mutatod meg azt az éned is a külvilágnak. Szükséged van egy olyan férfira, aki melletted boldog, és aki boldoggá tesz. Nagyon vonzó vagy a férfiak körében, de gyakran nem vagy tudatában erős vonzerődnek, nőies kisugárzásodnak. Hajlamos vagy arra, hogy egy maszkot viselj, így nehezen lehet eligazodni rajta, hogy milyen is vagy valójában.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!