Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Ha kíváncsi vagy, hogy mennyire leszel szerencsés a következő időszakban, nem kell mást tenned, csupán annyit, hogy kiválasztod a számodra legszimpatikusabb pénztárcát az alábbi képről.

1. Pénztárca

Nagyon jó pénzérzékkel rendelkezel, és könnyen sikeres tudsz lenni az üzleti életben. Tisztában vagy vele, hogyan kell kezelni a pénzt, és kis befektetéssel, hogyan hozhatod ki a maximumot.

Soha nem kell fájjon a fejed az anyagiak miatt, hiszen egy kis befektetéssel, úgy teszel nagy jövedelemre szert, hogy észre sem veszed. Ha még nem tetted meg, itt az ideje, hogy beindítsd a vállalkozásod, igazán sikeres lehetsz a következő időszakban.

2. Pénztárca

Mind a két helyzetet kipróbáltad már: tudod milyen az, amikor nagyon be kell osztani a pénzt, és úgysem elég, de azzal is tisztában vagy, milyen érzés, amikor gondolkodás nélkül meg tudsz venni magadnak egy márkás ruhát, vagy ki tudsz fizetni egy drága vacsorát.

Nem kevés erőfeszítésedbe kerül, hogy megszerezd a szükséges pénzt, de épp ezért igazán tudod értékelni a munkád gyümölcsét. Nagyon tud motiválni téged a pénzt, ha már úgy érzed, hogy nem bírod a sok munkát, hirtelen erőre kapsz, és kitartasz a végletekig.

3. Pénztárca

Akkor érzed a legjobban magad a világban, ha meg tudod osztani másokkal, amid van. Éppen ezért rendszeresen részt veszel jótékonysági akciókon, mindig támogatod a rászorulókat. Soha nem volt annyi pénzed, hogy mindent meg tudj vásárolni, amit csak szeretnél, de mégis, amid volt, azt megosztottad másokkal.

Nagyon tudatosan élsz, és becsületesen dolgozol azért, hogy elegendő pénzed legyen. Fontosak számodra az emberi értékek, az igazságosság, a tisztességesség, és a megérdemelt jutalom. Tisztában vagy vele, hogy, ha előbb szeretnél jutni a társadalmi ranglistán, akkor azért meg is kell dolgozni.

4. Pénztárca

Imádod a luxust és a drága dolgokat, mindig a lehető legmárkásabb cuccokat szeretnéd megszerezni, de tisztában vagy vele, hogy nem költheted el egyszerre az összes pénzed. Tudod, hogy a munka és az ambíció által még több pénzre tehetsz szert. Fő taktikád a megtakarításon, és az észszerű befektetésen alapszik.

Ha van egy kis plusz pénzed, akkor azt gyorsan félreteszed, hogy szükség esetén legyen. Nem szeretsz kölcsönadni, eléggé bizalmatlan vagy az emberekkel, inkább magadra költöd, amid van. Egy előnyös ajánlat most nagyban megkönnyítheti az életed, légy nyitott, de fontold jól meg a dolgokat.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!