Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A toll-teszt egy nagyon szórakoztató módja annak, hogy megtudd, ki is vagy valójában, és milyen az élet, ami a legjobb lenne neked. Teljesen rendben van, ha nem értesz egyet mindennel, amit az alábbiakban olvasol, de legalább lesz, amin elgondolkodnod.

Úgy érzed, a tollak egyike mágnesként vonz magához? Válaszd ki azt az egyet, amelyik a legjobban megragadta a figyelmedet, ugyanis általa jutsz el a személyiséged legelrejtettebb titkaihoz. Ha megvan a kedvenced, ideje lentebb görgetned, hogy megtudd, amire már biztosan kíváncsi vagy.

1. Egyszerű fekete toll

Ez varjútoll. Arra az emberre jellemző, aki kedveli az egyszerűséget, a minimalitást, viszont megveti a zavaró tényezőket. Csendre és békés környezetre van szüksége ahhoz, hogy hallja a saját gondolatait, hogy magába tudjon szállni. Ugyanakkor csábíthatja őt a stílusos városi élet is. Az egyszerűség azonban gyakran válhat unalmassá. Így hát ezt tanácsoljuk neked: csak annyira egyszerűsítsd le a dolgokat magad körül, amennyire épp szükséges, de ne vidd túlzásba. Ne becsüld alá magad és az értékeidet.

Ha babonás vagy, ne tévesszen meg a varjútoll, mert köze lenne a halálhoz. A Tarotban a Halál kártya a változást jelenti, nem pedig a szó szerinti elmúlást. Egyébként is, le kell vetkőznöd magadról valamit ahhoz, hogy az újnak helyet adhass. És tovább lépni sem lennél képes addig, míg el nem temeted a múltat.

2. Csillámló tollak

Ezek egy kolibri tollai. Azokat az embereket képviselik, akik nyughatatlanok és gondtalanok. Szívesen nyakadba vennéd a világot, mindössze egy hátizsákkal. Ám napjainkban ehhez szabadúszónak kell lenned, vagy legalább egy digitális nomádnak, aki bárhonnan, bármikor dolgozhat, és semmi másra nincs szüksége, mint a fejére és egy csatlakozóra az internethez.

Amennyiben inkább egy helyben maradó típus vagy, akkor szívesen horgonyzol le egy nagyvárosban, ahol az erős fények leköthetik a figyelmed. Egyébként hamar unatkozni kezdesz. Szeretsz mindent kipróbálni, és ha már választanod kell, akkor inkább foglalsz asztalt egy egyedi, karakteres helyen, mintsem a hagyományos éttermekben. Merthogy minek megy el az ember valahová, ha azt rendel, amit otthon is bármikor megehetne?

3. Színes tollak

Ezek pávatollak, melyekről már biztosan te is tudtad, hogy egyikei a világ leghíresebb tollazatainak. Vonz téged a szépség, ezért minden bizonnyal a lelked mélyén egy művész vagy, és nagy valószínűséggel a való életben is. Talán a művészet valamely területén tevékenykedsz, vagy csak szereted körülvenni magad mindennel, ami színes és változatos.

Társas lény vagy, és fontos számodra, hogy lenyűgözhesd a barátaidat. Mindig ott akarsz lenni, ahol az események zajlanak. Így gyakran fordulsz meg olyan helyeken, ahol sok ember gyűl össze, mint például egy táncos klub vagy rangos események. Kapcsolatokat építesz, ehhez pedig már rendelkezned kell egy bizonyos társadalmi háttérrel.

4. Tartózkodó tollak

Ezek egy sas tollai. Arra a személyre jellemzőek, aki szeret biztonságban lenni. Valószínűleg kormányzati vagy politikai állásról álmodsz, vagy legalábbis olyanról, mely öltönyt, egyenruhát követel. Addig nem tudod nyugovóra hajtani a fejed, míg minden számlát és adósságot nem törlesztettél. Talán a nyugdíjazásra vársz, amikor majd kissé bevadulhatsz. Ám addig megmaradsz megbízhatónak, becsületesnek és állhatatosnak.

A vakációidat minden bizonnyal jó előre megtervezed. És a naptáradat is hajszálpontossággal táblázod be. Ha az emberek a módszereidre hagyatkoznak, nem fogsz csalódást okozni nekik. És ha azt gondolnák rólad, túl hivatalos vagy, akkor nincs más választásuk, mint elfogadni ezt. Egyébként is, abszolút hidegen hagy, mások mit gondolnak rólad. És ez így is van rendjén.

5. Rikító tollak

Ezek egy strucc tollai, és a feltörekvő emberi tulajdonságot képviselik. Mindig olyan dolgoknak akarsz a részese lenni, melyek túltesznek rajtad. Azzal tisztában vagy, hogy az átfogó projektek időigényesek. Akár évekbe is telhet a végükre járni. Míg mások folyton azt mondják, mennyire nehéz, addig te még mélyebbre ásol. Nem ismersz félsikereket. Te mindent beleadsz.

Gyakran tiszteletet vívsz ki a bölcsességeddel és a tapasztaltságoddal. Sosem rettensz vissza attól, hogy túl sokat markolnál, mint amennyit igazából elbírsz. Azt az elvet vallod, miszerint ha sosem szakadtál bele, akkor nem is adtál bele mindent. A visszakozás nem te vagy.

6. Függetlenséget árasztó tollak

Ezek a papagájtollak. Színes jellemű, szabályokhoz nem igazodó, mondhatni öntörvényű ember képviselői. Mindenek előtt a változatosságot hajszolod az életedben. Gondtalan, nyughatatlan, kalandvágyó természetű vagy, aki elutasítja a szokványost, és mágnesként vonzódik az új, a különleges és a kreatív felé. Mintha újjászületnél minden eltelt pár év után, és úgy ismernek téged, mint az a személy, aki mindig valami izgalmas dolgon ügyködik.

Mindig számítani lehet rád, ha innovatív megoldásokra van szükség az élet nagy kihívásaiban. Számodra az élet gazdag és színes kell, hogy legyen. Másképp unalmas lenne és száraz. Művész lélek vagy, aki dicsőíti a szépet. A baráti társaságod is hasonlóan színes, akárcsak az érdeklődési köröd – joggal nevezhetnének téged „társadalmi pillangóként”. Minden utcasarkon kalandokba botlasz, az emberek pedig azért imádnak, mert lelket és életet viszel abba, amit csinálsz.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!