Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Sokan közülünk szeretnék körbeutazni a világot, de még a legfanatikusabb utazóknak is szükségük van egy helyre, amit otthonnak nevezhetnek.

Ennek a történetnek a hősnője úgy döntött, nem hajlandó kompromisszumra álmai házával kapcsolatban, ezért összeköti az utazás iránti szenvedélyét az otthon szükségességének gondolatával.

Ahelyett, hogy egy már elkészült lakást vásárolt volna, Jessie Lipskin úgy döntött, inkább megépíti a sajátját. Az egyik hirdetési oldalon a lány meglátott egy 1966-os GMC buszt mindössze centekért, és azonnal meg is vásárolta azt. A következő néhány évet Jessie a tökéletes kerekes ház megteremtésével töltötte.

Minden felületet természetes fával burkolt – a falakat és a mennyezetet is faburkolat fedi, a padlót mutatós parkett. A bútorokat külön megrendelésre kellett készíteni, hiszen egy ilyen rendhagyó, nem szabványos otthonban egyedi megközelítésre volt szükség.

Íme, az átalakulás képekben:

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!