KezdőlapHoroszkóp5 csillagjegy életére komolyabb hatással lesz a 2023-as április 20-i napfogyatkozás!

5 csillagjegy életére komolyabb hatással lesz a 2023-as április 20-i napfogyatkozás!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az április 20-i napfogyatkozás hazánk területéről nem lesz látható, de hatása azért így is érződik majd. Az alábbi 5 csillagjegy életét egy kicsit jobban befolyásolja a napfogyatkozás, érdemes előre felkészülni legalább lelkiekben.

A napfogyatkozás jelen esetben a Kos jegyben történik, pontosabban a Kos és a Bika határán. Amikor az újhold a Kos jegyében áll, az új kezdetet jelez, arra ösztönöz, hogy kezünkbe vegyük életünk irányítását és rendíthetetlen elszántsággal kövessük szenvedélyeinket.

A napfogyatkozás változásokat és átalakulásokat hozhat az élet különböző területein, beleértve a kapcsolatokat, a karriert és a személyes fejlődést.

Öt csillagjegyet fog erősebben érinteni ez a napfogyatkozás, néhányuk megváltoztathatja az eddig útirányt. A helyzet sokkal könnyebb lesz, ha előre tudják az érintettek, hogyan használják ki a lehetőségeket. Azt is figyelembe kell venniük, hogy a napokban meghozott döntések hatása öt-hat hónapig érezhető lesz.

Kos

Április 20. lesz az utolsó nap, amikor a Nap a Kos jegyében jár, de a napfogyatkozás hatása mégis erős hatással lesz. Azoknak a Kosoknak, akik mostanában egy fontos döntés meghozatalára készülnek, előre mérlegelniük kell, hogy anyagilag támogatni tudják-e a projektet.

Előre ki kell számítaniuk, hogy képesek lesznek-e anyagilag támogatni a projektet. Hajlamosak sokszor ösztönösen cselekedni, éppen ezért sok pénzt veszíthetnek.

Bika

Közvetlenül a fogyatkozás után, néhány óra múlva a Nap a Kosból a Bika jegybe költözik, így a hatás ennek a Föld jegynek az energiáját kölcsönzi majd. A Bika életében új befektetések vannak láthatáron, de vigyázniuk kell, mit vásárolnak. Remek alkalom lehet lakásvásárlásra, de nem olyan befektetésre, amely idővel veszít értékéből.

Rák

A Kos újholdja általában nehéz időszak lesz az érintett csillagjegyeknek. Ajánlott a fokozott óvatosság, mert a szerelem, a béke és a párkapcsolat mélyen érintett lesz, nem fogják kímélni a nehézségek. Célszerű lenne kerülni a hirtelen, egyedül meghozott döntéseket, jó, minden részletet megbeszél az élettársával.

Ikrek

A napfogyatkozást rövidesen a retrográd mozgású Merkúr követi a Bika jegyben, ezért az Ikrekre is nehezebb napok várnak. Lehet, hogy nem túl jó híreket fog kapni, de az érzelmi próbatételekkel is meg kell küzdjön. Egy közelálló személynek segítségre lesz szüksége, és ez az Ikrek lelkét is igencsak megviseli!

Oroszlán

Az Oroszlánoknak óvatosnak kell lenniük a pénzzel, a személyes projektekkel és a karrierjükkel kapcsolatban. Esélyük lehet egy új útra, most találhatnak másik munkát, de óvatosnak kell lenniük, mert ami elsőre rendkívülinek tűnik, az akár átverésnek is bizonyulhat.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet