KezdőlapÉletmódÁprilis 19-20: az év első Napfogyatkozása - Megnyílik a lelki ébredés portálja!

Április 19-20: az év első Napfogyatkozása – Megnyílik a lelki ébredés portálja!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A fejlődés és átalakulás mindig egy nehézséggel kezdődik. Olyan ez, mint a tavaszi nagytakarítás: lesöpörjük a múlt porát, és teret adunk az új energiáknak. Majd meggyógyulva és újjászületve szárnyalunk.

Április 19. és 20. egy erőteljes Napfogyatkozást hoz magával, ami nem csak, hogy ez az első napfogyatkozás 2023-ban, hanem egy hibrid jelenség is: egyes helyeken teljes Napfogyatkozásnak fog látszani, máshol pedig gyűrűs Napfogyatkozásnak.

Kihívást kapunk arra, hogy spirituális szinten egy kicsit jobban megismerjük saját magunkat, fontossá válik a belső harmónia érzése. Ahogy a Nap szinte isteni energiákat küld felénk, megtanuljuk tisztelni spirituális utazásunk egyedülálló útját – írja a Filantropikum.com.

Mit kell tudnunk az április 19-20-i Napfogyatkozásról?

A Napfogyatkozás a Kos jegyében zajlik. A hibrid Napfogyatkozás energiája felvillanyozó, átalakító, segít felébredni, és előremozdít minket növekedési és fejlődési utunkon.

Ez a Napfogyatkozás az új kezdetekről és a gyönyörű változásokról szól. Az Univerzum azt üzeni nekünk, hogy itt az ideje, hogy elengedjük a múltból származó régi mintákat és hiedelmeket, és új utat válasszunk. Az intenzív energia néha erőteljes érzelmeket gerjeszthet, és felszínre hozhat olyan dolgokat, amelyek elől eddig menekültünk.

Ezek a kellemetlen érzések szükségesek a növekedéshez és az átalakuláshoz.

Napfogyatkozás a Kos jegyben – mit jelent ez számunkra?

Az asztrológiában a Kos az elme és a test közötti kapcsolat kezdeti szikráját szimbolizálja. Ez az első csillagjegy, új kezdeteket, lelki változásokat és bátorságot jelent. Tűzjelként az isteni ihlet szikráját szimbolizálja.

A Kos arra ösztönöz bennünket, hogy bízzunk önmagunkban, használjuk ezt a bennünk égő tüzet, cselekedjünk bátran, kezdjünk bele valami újba, teljesítsük be álmainkat.

A Kos arra ösztönöz bennünket, hogy fejlesszük ki erősebb öntudatunkat, és próbáljunk összhangban lenni belső motivációinkkal és vágyainkkal.

A Kos napfogyatkozása olyan energiákkal jár, amelyeket jól tennénk, ha kihasználnánk. Az Univerzum azt súgja, hogy ez a tökéletes alkalom arra, hogy merész és határozott lépéseket tegyünk céljaink érdekében, bízzunk ösztöneinkben és intuícióinkban.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet