KezdőlapHoroszkópEnnek a csillagjegynek lesz a legnagyobb szerencséje májusban - a legmerészebb vágyai...

Ennek a csillagjegynek lesz a legnagyobb szerencséje májusban – a legmerészebb vágyai is valóra válnak

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A május több csillagjegy szülöttei számára is nagyszerű híreket hoz, és az asztrológusok szerint egy jegy számára különösen sikeres lesz a következő hónap, nekik ugyan is leghőbb vágyaik is teljesülnek majd. De ehhez oda kell figyelniük az Univerzumtól kapott jelzésekre, nehogy elszalasszák a kínálkozó alkalmat.

Melyik az a csillagjegy, aminek minden vágya teljesül?

Május legszerencsésebb csillagjegye a Nyilas. A jegy szülöttei életük legsikeresebb időszakát élik majd át, de azok is számíthatnak rá, hogy valóra válnak az álmaik, akiknek az aszcendensük a Nyilas.

Miután hosszasan gondolkodtak azon, hogyan használják fel energiáikat és erőforrásaikat a céljuk elérése érdekében, kivételes eredményeket érnek el, és most learathatják munkájuk gyümölcsét.

A Nyilasok optimisták, szeretik a szabadságot, viccesek, őszinték és tele vannak bölcsességgel. Attól függően, hogy milyen emberekkel veszik körül magukat, akár a társaság lelkei is lehetnek, mivel gyakran ők a legkommunikatívabbak a csillagjegyek között.

Ebben a kedvező időszakban megkapják azokat a válaszokat, amikre már régóta vártak a szeretteiktől, legyen szó akár egy örökségről vagy egy nagyobb pénzösszegről.

Mit kell tudni a Nyilasról?

A Nyilasokat a zodiákus bölcseinek tartják. Merészek, nehéz őket kiismerni, bátrak és ambiciózusak. Semmilyen módon nem tűrik a hazugságot és a megalkuvást, és mindig választ akarnak kapni a legnehezebb kérdésekre is.

Gyakran kíváncsiak, empatikusak és kedvesek, szívesen vesznek részt akár jótékonysági akciókban is, mert olyan emberek, akik szeretnek adni és segíteni.

A jegy uralkodó bolygója a Jupiter, a bőség bolygója, és ez megmagyarázza, miért nem szerepel a jegy szülötteinek szótárában az „elég” szó. Természetüknél fogva kíváncsi emberek, ha valami vagy valaki felkelti az érdeklődésüket, készek arra, hogy tájékozódjanak és mindent megtudjanak az adott témáról, minden figyelmüket erre koncentrálva.

Milyen hatása van még a Jupiternek a jegy szülötteire?

A Jupiter bolygó a szerencsét és a sikert szimbolizálja az élet minden területén, és biztosítja a stabilitást. A római mitológiában Jupiter volt Zeusz megfelelője, vagyis az istenek ura.

Ugyanakkor a Jupiter bolygó is uralja a többi bolygót a naprendszerben, lenyűgöző méretének köszönhetően. Az asztrológusok úgy vélik, hogy a Jupiter bolygó gyógyító erőkkel bír, mutatja az utat, és a Nyilas jegy szülötteinek egyszerűen csak követniük kell, hogy eljussanak a céljukhoz.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet