KezdőlapHoroszkópHoroszkóp: ez a 3 csillagjegy rendelkezik a legnehezebb karmával a szerelemben

Horoszkóp: ez a 3 csillagjegy rendelkezik a legnehezebb karmával a szerelemben

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Vannak olyan személyek, akik egész életükben egy rossz párkapcsolatban szenvednek, vagy hosszú időn keresztül keresik az igazit, és végül magányosan, elégedetlenül, stresszesen élik le az életüket. A boldog párkapcsolat nem kiváltság, meg kell dolgozni érte, de mégis vannak olyanok, akik bármit is tesznek, mindig melléfognak a párkapcsolatban.

Kos

Amilyen erős és határozott, olyan érzékeny és romantikus is. A párkapcsolatában mindig önmagát adja, még, ha kezdetben nehezen is köteleződik el hosszútávon. Hajlandó nagy áldozatot hozni a párkapcsolatáért, a szereleméért a legnagyobb kihívásokkal is szembenéz.

A szerelmi karmája azonban nem túl könnyű. Mindig olyan emberekkel hozza össze az élet, akik többet várnak el, mint amennyit adnak, és ez a Kost nagyon kifárasztja. Egészen fiatal korától kezdve sok csalódáson megy keresztül, a sebek pedig valójában soha nem gyógyulnak be.

A Kos csak későn, érettebb életszakaszában találja meg a lelki társát, akkor, ha már tudja, mit akar, mi teszi igazán boldoggá, és akkor, ha feladja az áldozatszerepet.

A Kos számára a szerelem karmikus leckéje az, hogy először ismerje meg önmagát, legyen tisztában vele, hogy pontosan mit szeretne az élettől.

Rák

Érzékeny, tele van érzelmekkel, romantikus, de kevés az az ember, aki ki tudná elégíteni az érzelmi szükségleteit. Amilyen empatikus, pontosan olyan igényes a kapcsolatok terén.

Beszédes, tréfás, melegszívű, pillanatok alatt a szívébe lopja magát bárkinek. De amint elmúlik a rózsaszín köd, előtörnek az érzelmi “elvárásai”. Érzelmi síkon mindig a Rák irányít, de nehéz vele kapcsolatban lenni, mert elvárja, hogy más is átérezze, amit ő érez.

A szerelem karmikus leckéje a Rák számára az, hogy tanuljon meg megfelelően kommunikálni azzal, akit igazán szeret, hiszen csak így tudja megtalálni a lelki társát.

Vízöntő

A Vízöntő annyira összetett jellem, hogy sokszor ő sem érti, hogy mire is van szüksége. Szüksége van a személyes térre, de van, amikor magányosnak érzi magát a párkapcsolatában. Általában hamar szerelembe esik, vonzza a szép embereket, de később rájön, hogy nehezen tud rezonálni velük.

Leginkább az okoz neki csalódást, amikor kiderül, hogy teljesen más tulajdonságai vannak az illető személynek, mint, amit eddig gondolt róla. El kell fogadnia a másikat olyannak, amilyen, még ha nem is úgy néz ki, mint amit a Vízöntő előrevetített.

A szeretet karmikus leckéje a Vízöntő számára az elfogadás. Hagynia kell, hogy a lelki társa önmaga legyen, szabadon, a saját módszerei szerint fejezze ki érzéseit, gondolatait. A Vízöntő lelki társa általában nem egy “tökéletes” személy, gyakran sok lelki sebet hordoz magában.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet