Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az Ikrek számára a 2014-es év csillagászati eseményei elsősorban a pénz, oktatás, utazások, szakma, karrier és szocializálás, illetve barátokkal fenntartott kapcsolat terén gyakorolnak hatást.

  • ikrekAz év első fele szerencsét hoz az anyagiakbana pénzügyi lehetőségeid nagyot ugranak 2014 első felében, amikor a Jupiter a Rák csillagképben tartózkodik. Ennek értelmében, az év első hét hónapjában jelentős béremelésre vagy anyagi juttatásra számíthatsz. Habár ebben az időszakban könnyen vonzod magadhoz a pénzt, hajlamos leszel a túlköltekezésre is. A szerencséd 2014 július 16-án azonban cserbenhagy, ezért jobban tennéd, ha meghúznád a határt, és visszafognád magad a költekezésben. A pénzügyi siker páratlan nyereménynek számít a csillagoktól, ezért ha teheted, ne fecséreld el!
  • Szerencse a tanulmányokban és utazásokban, az év második felében – július 16-án a Jupiter átlép az Oroszlán jegyébe, aminek hatására a kommunikációd feléled. A bolygó stimulálja az elmédet, aminek köszönhetően az év második fele tökéletes lesz a továbbtanulásra,  fejlesztésre. Éget a vágy, hogy értesülj minden újdonságról, ezért lehetséges, hogy képzésre iratkozol be, vagy azért, hogy önmagadat szórakoztasd, vagy azért, hogy fejlődj. Ha gondolkodtál már azon, hogy írj, ez az időszak lesz az ideális, hogy nekiláss. Ugyancsak az év hátralévő felében újraélednek és megszilárdulnak a kapcsolataid rokonokkal, ismerősökkel, családtagokkal. Közülük sokan hoznak rád szerencsét, még akkor is, ha ezt csak 2015-ben vagy jó pár év múlva állapíthatod csak meg.

Olvasd el 2014-es Kínai horoszkópunkat is!

  • Nehézségek a munkahelyen – a Szaturnusz Skorpió csillagképben való jelenléte a munkádra és a mindennapi tevékenységeidre gyakorol hatást. Ebben az időszakban az az érzésed támad, hogy hiába tevékenykedsz és hajtod magad, túl sok akadályba ütközöl, határokat szabnak a munkahelyeden, kevés elismerésben van részed. Úgy fest, hogy a 2014-es év nem lesz könnyű a munkában, és a jelenlegi szakmai helyzetedben is sikertelenség ér majd.
  • Meglepetések a barátok részéről – 2014-ben az Uránusz folytatja útját a Kos csillagképben, aminek hatására a baráti kapcsolatok kerülnek előtérbe. Emiatt több lehetőség is eléd tárul majd, de csak rajtad áll, hogy felismered és kihasználod, vagy elmulasztod őket. Azt tanácsolják neked a csillagok, hogy barátkozz minél többet, keveredj el a csoportokban, látogass el oda, ahol új barátokra lelhetsz, és légy aktív szociális téren. 2014-ben a barátaid sok meglepetéssel szolgálhatnak neked, amelyek között lesznek kellemesek és kellemetlenek is, továbbá az év rengeteg új ismerőssel és baráttal ajándékoz meg, akik között akad majd olyan, akinél meglepő módon találod meg a választ a számodra homályos témakörökben.
  • Balszerencse a karrierben – a Neptunusz Halak csillagképben való utazása hatására a karriered is érintett lesz 2014-ben. Ez azt jelenti, hogy csalódás vagy inspiráció ér majd téged, esetleg mindkettő. Lehetséges, hogy a bolygó befolyása arra sarkall téged, hogy az ideálod helyett egy aranybányát kutass fel. Úgy tűnhet, hogy a barátaid támogatnak téged. Hogy felülkerekedj a sokaságon, ez a legjobb dolog, ami történhet veled a Neptunusznak köszönhetően. Ennek érdekében viszont hallgatnod kell a megérzéseidre, ugyanakkor meg kell őrizned az éberséged és józan eszed. Így sikeresen elkerülheted a csalódásokat a karrieredben.
  • Jelentős változások a pénzügyekben – 2014-ben rendkívül óvatosnak kell lenned a pénzügyi dolgaidban, el kell kerülnöd a kölcsönöket és a nagyobb hitelezési szerződéseket. A Plútó ugyanis még mindig a Bak jegyében tartózkodik, emiatt a negatív hatásai továbbra is aktívak maradnak. Ellenőrizd időnként a bankszámládat, biztosítással védett javaid. És használd ki ezt az időt arra, hogy törleszd az adósságaidat, tervezz a nyugdíjas éveidre, még akkor is, ha ezek nagyon távolinak tűnnek.

Ajánló: Ha még többre vagy kíváncsi, olvasd el a Filantropikum.com 2014-es Ikrek horoszkópját is!


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!