KezdőlapHoroszkópSzeptember 23-tól a Nap belép a Mérleg jegyébe: fogadjuk méltósággal a változásokat!

Szeptember 23-tól a Nap belép a Mérleg jegyébe: fogadjuk méltósággal a változásokat!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Szeptember 23-tól a Nap búcsút vesz a Szűztől, és belép a legkiegyensúlyozottabb jegybe, a Mérlegbe. Egy kicsit két lábbal fogunk járni a Földön, lehetőséget kapunk arra, hogy megszabaduljunk az illúzióktól, és végre vállaljuk a felelősséget az életünkért.

Szeptember 23-a jelentős nap az évben, hiszen ekkor kezdődik az őszi nap-éj egyenlőség. Nézzük, mit tanácsol az Univerzum erre az időszakra!

Kos

Végre egy kicsit meg tudsz pihenni, és az igazán fontos dolgokra összpontosítasz. Lesz néhány nyugodt heted, hogy többet tudj foglalkozni magaddal. Old meg azokat a problémákat, amelyeket eddig a szőnyeg alá söpörtél, és szabadulj meg a karmikus poggyásztól, amely eddig megakadályozta, hogy kihasználd a sors minden lehetőségét.

Bika

Ebben az időszakban az Univerzum néhány szerencsés nappal ajándékoz meg, élvezd a csodát. Érezni fogod, hogy összhangban vagy a karmikus energiáddal, és sokat dolgozol önmagad fejlesztésén. Próbálod megérteni a múltat, teljesen meggyógyítani magad, és megszabadulni minden tehertől, amely megakadályozza, hogy igazán boldog legyél.

Ikrek

A Mérleg játékos energiája kölcsönhatásba lép a belső gyermekeddel, és vidámságra, játszásra ösztönzi. Nehéz lesz ez idő alatt az igazán fontos dolgokra koncentrálni, de ne aggódj, mindenre jut időd. Egyelőre csak arra koncentrálj, hogy maximálisan ki tudd használni a lehetőségeket.

Rák

Ez az időszak szépséget és harmóniát hoz az életedbe, most minden energiád arra irányul, hogy körülötted minden tiszta, rendezett és pozitív legyen. Az elkövetkező hetekben összpontosíts jobban a belső egyensúlyra, a saját magaddal fenntartott pozitív kapcsolatra.

Oroszlán

Az Univerzum azt tanácsolja, hogy engedd el az aggodalmat és a félelmet. Engedd el azokat a dolgokat, amelyeket nem tudsz irányítani, és teljes szívedből élvezd ezt az utazást. Ez jó alkalom arra, hogy azokra a helyzetekre, kapcsolatokra és tevékenységekre összpontosíts, amelyek örömet és boldogságot okoznak.

Szűz

A következő időszakban lehetőséged nyílik arra, hogy jobban megértsd a jövőt és azt, hogy mit szeretnél elérni. Most egy kicsit leállnak a változások az életedben, elháríthatod az összes akadályt, ami miatt nem tudtál teljes mértékben kapcsolódni az álmaidhoz. Bízz magadban, jó úton haladsz.

Mérleg

Ezekben a hetekben a fejlődés kerül a középpontba, koncentrálj azokra a dolgokra, amiket meg szeretnél változtatni, tervezz, alkoss. Bízz magadban, engedd, hogy az intuíciód vezessen, mert te tudod a legjobban, hol szeretnél tartani a következő hónapokban.

Skorpió

A Mérleg időszak arra késztet, hogy a céljaidra és az útra koncentrálj a következő időszakban. Nyáron a különböző tevékenységek elvonták a figyelmedet, de most nincs mentséged. Itt az ideje a fejlődésnek, a haladásnak és az álmok beteljesülésének.

Nyilas

Ne félj szembenézni a múltaddal. Vannak olyan nehézségek, amelyek megakadályozzák, hogy meg tudd élni a jelen pillanatot a maga szépségében. Ez lehet egy személy, egy esemény vagy bizonyos tudatalatti gondolat, az a fontos, hogy úgy közelítsd meg a történéseket, hogy magad mögött hagyj mindent, és légy boldog itt és most.

Bak

Az Univerzum segít abban, hogy azokra az izgalmas lehetőségekre összpontosíts, amelyek a következő időszakban az utadba kerülnek. Mindegyik segít abban, hogy kilépj a komfortzónádból, új dolgokat tapasztalj meg, és jobban fejlődj, mint eddig valaha. Maradj optimista, és élvezd ezt az időszakot, hiszen gyönyörű leckéket tanulhatsz.

Vízöntő

Koncentrálj a békédre. Itt az ideje, hogy elszakadj a körülötted lévő zajtól, és próbáld élvezni a jelen pillanatot, ápolni a hálát az életedben, légy boldog mindazzal, amid most van. Szabadulj meg a mérgező emberektől és helyzetektől, ne engedd, hogy bárki befolyásolja a döntéseidet.

Halak

A Jupiter segíthet a kifejezési és megértési problémák megoldásában. Kapcsolódj az elmédhez és az elképzeléseidhez, és ha akadályok merülnek fel az utadon, törekedj azok eltávolításán, hogy élvezhesd a kapcsolatot a körülötted lévő emberekkel.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet