Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A Queen Rock Montreal a legendás brit együttes élő koncert-albuma. Az anyagot a kanadai Montrealban rögzítették 1981-ben, 10 évvel Freddie Mercury halála előtt. A nagylemez a zenetörténelem első olyan hivatalos audiovizuális terméke, mely egy koncertről készült.

1981-ben Freddie Mercury hatalmas bulit csapott a színpadon! Két legendás dal egy videóban, pótolhatatlan koncerthangulattal!

A Queen valamennyi fellépése igazi élmény volt, hála az együttes frontemberének feledhetetlen énekhangjának. Freddie előadásmódját az egész világ imádta, az énekével valahogy minden ember lelkét megszólította.

A zenekar azután érkezett meg Montrealba, hogy előbb Japánban és Latin-Amerikában turnézott. Amellett, hogy a közönség kedvenc dalait adta elő, az együttes elkészítette az egyetlen olyan koncertvideóját is, mely abban az időben páratlannak számított.

A We Will Rock You és a We Are The Champions csak kettő azon slágerek közül, melyeket még ma is szívesen hallgatunk a Queen-től. Az alábbi koncert-részletből is kiderül, mennyire imádta már akkor is e dalokat a közönség!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!