KezdőlapNapi Like28 évvel ezelőtt ez a táncjelenet nézők millióinak csalt könnyet a szemébe....

28 évvel ezelőtt ez a táncjelenet nézők millióinak csalt könnyet a szemébe. Emlékeztek még rá?

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Vannak olyan filmzenék és jelenetek, melyek örökre bevésődnek az emlékezetünkbe. Elég csak egy dallamot meghallanunk, és máris elmelegedik a szívünk.

dirty-dancing-jelenet

A Dirty Dancing is ezen híres filmek közé tartozik. Össze sem tudjuk számolni, hányszor láttuk már. Az már biztos, hogy a filmtörténelem egyik legmeghatározóbb alkotása.

A filmet 1978-ban rendezte Emile Ardolino, és azóta nemzedékek nőttek fel úgy, hogy legalább egy házibuliban táncoltak rá kedvesükkel összebújva. Jennifer Grey és Patrick Swayze híres táncjelenete az egyik legszebb szerelmi történet.

Akárhányszor megnézzük, az az érzésünk, hogy velük együtt részesei vagyunk egy erős és háborítatlan szerelmi köteléknek. A tánc és ének, a szemük csillogása és légies mozgásuk erős harmóniát sugároz.

Ajánlott annyiszor megnézni, ahányszor úgy érezzük, hogy kegyetlen ez a mai világ. Boldog 28. születésnapot kívánunk ennek a csodálatos dalnak!

Lájkold a videót ha neked is kedvenced a Dirty Dancing, oszd meg Facebookon!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet