KezdőlapNapi LikeAmikor azt mondta, hogy egy alig 9 négyzetméteres lakásban lakik, nevetőgörcsöt kaptam!

Amikor azt mondta, hogy egy alig 9 négyzetméteres lakásban lakik, nevetőgörcsöt kaptam!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Van, aki el sem tudná képzelni az életét száz négyzetméternél kisebb lakásban. De az átlag ember, ha az élete során valahogy hozzájut egy saját lakáshoz az a legtöbb esetben sem nagyobb 80 négyzetméternél. Sőt, vannak, akik ennél kisebb lakásban is nagyon jól elvannak.

Felice Cohen a világ egyik legdrágább városában, Manhattan-ben lakik, kapaszkodjatok meg, egy alig 9 négyzetméteres mikró-stúdió lakásban. Csak ezt volt pénze megfizetni!

Az alábbi videóban a fiatal nő végigvezet a lakásán. Minden kis zugot megmutat. Azt leszámítva, hogy a lakás borzasztóan kicsi (klausztrofóbiásoknak nem ajánlott), nagyon praktikusan van berendezve. Minden megtalálható benne, ami szükséges az életben.

A lakás 3,70 méter hosszú, és 2, 15 méter széles! Ezen a kicsi felületen bizony még a fürdőszoba is helyet kap. Egész praktikus megoldásokat leshetünk el, sőt, egy párat még alkalmazni is lehet, ha valaki nagyon kicsi lakásban lakna.

Annak ellenére, hogy ilyen picike lakásban lakik, Felice 700 dollárt fizet érte havonta. Te tudnál ilyen kis helyen lakni?

Fotó: YouTube

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet