Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az ajándékozás sokszor okoz fejtörést, sokszor esünk abba a csapdába, hogy befutunk az első üzletbe, és megvesszük az ünnepeltnek azt, amire mi vágynánk. Mikor átadjuk, épp egy protokoll mosoly megjelenik az illető arcán, és elsuttogja, hogy „Ó, hát nem kellett volna“.

nagypapa-ajandek2

De milyen a tökéletes, boldogságot okozó ajándék? Személyreszabott, mint azt az alábbi videóban is láthatjuk.

Egy igazi család ismeri egymás vágyait, bánatát, örömét és szomorúságát. Éppen ezért, amikor ajándékot kell vásárolni, soha nem okoz fejtörést, és gondolkodás nélkül tudjuk, hogy mi az, amire a másik vágyik. Amikor valaki társ nélkül marad, igencsak nehezek lesznek a napjai, mindenütt a másikat keresi, nehezen tud megküzdeni a magánnyal.

A videóban szereplő idős férfi 63 év házasság után elveszítette feleségét, nagyon nehéz számára az egyedüllét. A családja kitalálta, hogy egy kiskutyával lepi meg őt. Egy aranyos barna szőrgombócot vittek neki, hogy ezután legyen akiről gondoskodjon, és le tudja foglalni magát.

Az idős úr hihetetlenül meglepődött, csak szorította és ölelte a kutyust, és csorogtak a könnyei a boldogságtól. Hihetetlen, hogy egy kis odafigyeléssel, és egy apró gesztussal mekkora örömet tudunk szerezni szeretteinknek.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!