KezdőlapNapi LikeBeszédhibával küzd a srác, amikor mégis elkezd énekelni megfagy a levegő a...

Beszédhibával küzd a srác, amikor mégis elkezd énekelni megfagy a levegő a nézőtéren

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Ahogy teltek-múltak az évek, úgy lett egyre népszerűbb az Unchained Melody, nemcsak a hallgatóság, hanem a szakmabeliek körében is.

A The Righteous Brothers együttes világhírű szerzeményét előadók százai dolgozták át, és olyan rangos énekesek vették át, mint Elvis Presley vagy Gareth Gates. A dal a tehetségkutatókon is gyakran felcsendül, feledhetetlen perceket okozva a zsűrinek.

Az ausztrál The Voice második évadát is ez a remek választás tette szebbé, nem is akármilyen tálalásban. Harrison Craig, a bátor versenyző ugyanis nemcsak a hangi adottságaival lepte meg a mentorokat, hanem az élettörténetével is.

Amikor a fiú 7 esztendős volt, az édesapja elhagyta őt és az édesanyját. Ez pedig alaposan rányomta a bélyegét Harrison lelkére. Craig mindig is beszédzavarral küszködött, és ez a negatív élmény csak súlyosbított az állapotán.

A versenybe való részvétele sokat segített Harrisonnak feldolgozni ezt a problémát, és az, hogy énekelhet, nagyban javította a beszédkészségét és az önbizalmát.

Amikor énekelt, nem léteztek lelki gondok, sérelmek, nem volt dadogás. Csak ő, a dal és a gyönyörű hangja, ami betöltötte a teret. Az Unchained Melodyt is úgy énekelte, ahogy senki sem várta el tőle. Kristálytisztán, profihoz illő színpadiassággal és kiváló hangi adottságokkal.

Ezt már láttad? A menyasszony felkérte autista bátyját, hogy énekeljen az esküvőjén – A násznép könnyekig hatódott

Harrison műsorszámait – akárcsak az alábbit is – vastaps követte. Imádta őt a közönség és a zsűri is, aki nemcsak továbbjuttatta a fiút a következő fordulóba, hanem végül neki is ítélte a főnyereményt.

Hallgasd meg ezt a gyönyörű dalt Harrison előadásában!

Fotó: YouTube

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet