Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A menyasszony felkérte autista bátyját, hogy énekeljen az esküvője napján! A Disney-daltól mindenki könnyekig hatódott!

A menyasszony felkérte autista bátyját, hogy énekeljen az esküvőjén - A násznép könnyekig hatódott

Amikor Jen Santamaria elkezdte tervezni az esküvőjét, tudta, hogy valami különleges meglepetéssel szeretne szerettei előtt tisztelegni, főleg, hogy az autizmusban szenvedő bátyja, Jesse Marcusnak is maradandó élményt tudjon nyújtani.

“A testvérem és én mindig közel álltunk egymáshoz” – mondta Jen a People magazinnak. “Ő mindig különleges helyett foglalt el az életemben, imád énekelni, előadni.” Ezért Jen felkérte bátyját, hogy énekeljen egy dalt az esküvőjén, azonban senki sem számított arra, hogy ilyen megindító előadásban lesz része a násznépnek.

Mivel Jesse Marcus autizmusban szenved, a kommunikáció számára mindig is nehézséget okozott, ezért húga azt gondolta, hogy inkább úgy fejezze ki érzelmeit, amely számára a legkönnyebb: dalolva.

Jesse Elton John “Can You Feel The Love Tonight” című dalát választotta ki, és félévig gyakorolt, hogy a nagy napra minden tökéletesen menjen. A produkció annyira gyönyörűre sikeredett, hogy szem nem maradt szárazon. Most te is megnézheted, hogy Jesse Marcus miként nyűgözte le a násznépet csodálatos előadásával.

To say this weekend was magical would be an understatement. But the moment that stood out the most was Jesse Marcus singing at our ceremony, proving how special he really is. Absolute perfection and all the love. #TheKeysToSantamaria

Geplaatst door Jen Santamaria op Maandag 4 december 2017

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!