Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Manapság, hogy valamit szívvel-lélekkel csináljuk, sok időre és kitartásra van szükségünk. Azonban gyakran feladjuk, sokszor arra hivatkozva, hogy nincsen időnk semmire. Próbáljuk meg, ha lassú léptekben is, de kitartóan közeledni kitűzött céljaink felé.

grill-mozdony

Egy férfi három évig építette az alábbi találmányát: egy régi gőzmozdonyt szedett darabjaira, és azt az utolsó csavarig újrahasznosította. A mozdony elejéből egy csodálatos grillsütőt hozott létre, garantált, hogy a legjobb húsok sülnek majd benne.

Stefen Califf rockfordi nyugdíjas, és úgy döntött, hogy egy olyan grillt alkot, mely segítségével az összes barátot és szomszédot a legfenségesebb sülttel tudja majd megvendégelni.

A férfi úgy gondolta, hogy a konyhai tűzhely és a gőzmozdony is ugyanazon az elven, vagyis fával működik, így egészen biztos, csak jó sülhet ki a dologból. Három évig készítette a találmányát, majd megkérte a feleségét, hogy vegye fel a nagy jelenetet, amikor kipróbálja a grillsütőt. A képen Stefen látható, amint a régi gőzmozdonyt újra kipróbálja, immár egy teljesen más funkcióban. Az illatos steak elkészítéséhez a régi szelepek is besegítenek. Az eredmény pedig önmagáért beszél. Az viszont már más kérdés, hogy a szomszédok meddig képesek elviselni az erős, éles hangot.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!