Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az alábbi hinta nem egy egyszerű játékszer gyerekek számára. Nem csak egy szórakoztató eszköz felnőtteknek, hanem az interaktív művészet egyik legcsodálatosabb alkotása.

hinta

A vízesés hinta Mike O´Toole, Andrew Ratcliff, Ian Charnas és Andrew Witte közös szüleménye, a nagyrészt mérnökökből, művészekből, tervezőkből álló csoport alkotása. Ha felülsz a mechanikus művészet csodaszerkezetére, úgy tudsz hintázni, hogy szinte karnyújtásnyira van alattad egy óriási vízesés, és mégsem lesz vizes a lábad.

Fantasztikus élményt élhet át, aki kipróbálja a vízesés hintát. Az acélból készült hatalmas hinta forma és dinamika tökéletes alkotása. A hintát kitaláló Dash 7 Design alkotócsoport már számos projekttel állt elő a fémmegmunkálás, művészet és építészet interaktív találkozásával kapcsolatosan.

A vízesés hinta világszerte ismert, most ti is megnézhetitek az alábbi videóban:Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!