Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A ló és gazdája közötti kötődés gyakran már megmagyarázhatatlanul szoros szálakon fűződik. Az okos és érzékeny állatok egy röpke szemkontaktusból is érzik, hogy, mit szeretne gazdájuk. A kettőjük közti kapcsolat legfőbb jellemzője a bizalom, a tisztelet és az érzékenység.

will-es-lova

Will Rogers Esmeralda nevű lovával lépett a porondra, majd egy tökéletesen felépített produkciót mutattak be. Nagy színes vásznakon vonultak fel, óriási precizitással, úgy, hogy közben Will egy szót sem szólt a lovához.

Esmeralda szavak nélkül is tudta, hogy mit kell csináljon. Elegáns léptekkel követte gazdáját, és egyetlen mozdulatot sem vétett el. A vásznak sarkait közben a segítők hajtották fel, így kellett végigvonuljon rajtuk a tökéletes páros. Ez a művelet mind a ló, mind pedig a lovas részéről óriási koncentrációt igényelt.

A produkció legizgalmasabb része az volt, amikor letakarták őket az egyik óriásvászonnal, majd, amikor levették róluk, még mindig fegyelmezetten állt a szófogadó paci. Egy idő után Esmeralda egy kis motiváló jutalomfalatot is kapott annak érdekében, hogy hibátlanul tovább folytassa a produkciót.

Ilyen kitartó lovat azonban ritkán láthatunk, érdemes megfigyelni azt az érzékeny eleganciát, ahogy végiglépdel a betanult útvonalon.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!