Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Egy leukémiás kislány legnagyobb álma az volt, hogy találkozhasson egy igazi egyszarvúval. Mondhatni, az életben nincsenek lehetetlenek, csak küzdenünk kell, és egyszer minden álmunk valóra válik. A hatéves kislány legnagyobb álma teljesült: találkozhatott egy valódi egyszarvúval.

talalkozott-az-egyszarvuval

Addison két és fél éves csatát vívott a leukémiával, jelenleg mondhatni jól van, állapota stagnál. Egy beteg gyerekek álmát teljesítő alapítvány, a Make a Wish Foundation, most a leukémiás kislány álmát is valóra váltotta.

Addison hiszi, hogy az unikornisok Hawaii esőerdeiben élnek. Éppen ezért egy színtársulat segítségével sikerült a hawaii Waimea völgyében életre kelteni a varázslatot, egy direkt a kislány számára íródott egyszarvús mesével. A kislány ámult-bámult, amikor a tündérmesébe csöppent, angyali bájjal követte az utasításokat, mely szerint meg kellett keresse a völgy legszebb virágát, legszebb gyümölcsét, majd az egyszarvút.

A legnagyobb meglepetést Sony okozta, az igazi ló, aki a kislány kedvéért unikornis ruhába „bújt”, vagyis egy rózsaszín szarv segítségével teljesítette Addison legnagyobb álmát. A kislány édesanyja visszaemlékezve a legnehezebb időkre mesélte el, hogy mekkora küzdelmet vívott Addison a kemoterápiás kezeléssel.

„Sok megpróbáltatáson ment át Addison, de ő hősiesen kitartott, és mindvégig mosolygott” – mesélte Danielle Bulloch, a kislány édesanyja.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!