Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Ha szereted a táncos showkat vagy ismered Michael Flatley nevét valószínűleg nem idegen tőled az ír tánc. Általában klasszikus kelta zenére járják, de számos alkalommal modern alapok alatt is megmozdulnak az ír táncot járó lábak.

kisbaba-ir-tanc

Az ír tánc egyik jellegzetessége, hogy a táncosok csak testük alsó részét használják, azaz lábukkal táncolnak, felsőtestük kihúzott, merev marad. Éppen ez az ír tánc legnagyobb nehézsége. A videóban látható kislány úgy járja az ír táncot, mintha évtizedek óta ezt gyakorolná.

Annak ellenére, hogy járni még nem tud, egészen jól műveli a táncot. Mosolyt varázsol az arcára, amikor felcsendül a zene, és megállás nélkül rugdalózik lábacskáival. Anyukája már most tudja milyen tehetséges kislánya, így kamerát ragadott és felvette azt, hogy a világnak is megmutassa.

A kislány videóját több mint 2 millióan látták már. Reméljük tovább fogja örvendeztetni az internet népét tánctudásával. Édes, nem?


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!