KezdőlapNapi LikeA vacsorát várják ezek a kutyák. Így reagálnak, amikor gazdájuk a nevüket...

A vacsorát várják ezek a kutyák. Így reagálnak, amikor gazdájuk a nevüket hívja! – VIDEÓ

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Rég láttam ennyire édes videót! Tudjuk, hogy a border collie a világ legokosabb kutyája, és aki nyomon követte a Lassie című filmsorozatot, azt minden bizonnyal le is nyűgözte a hosszú szőrű pásztorkutya. Abban az időben nem volt olyan gyerek, aki ne szeretett volna egy Lassiet.

vacsora-kutyak

A border collie a brit juhászok titkos kedvence volt, manapság azonban inkább házi kedvencként népszerűbb világszerte. Könnyen betanítható és igencsak okos, intelligens fajta. Az alábbi videóban legalább tíz collie várja egy vaskerítés mögül, hogy enni szólítsák.

Türelmesen és rendezetten állnak, nem lökdösődnek, és mindig csak az megy, akit éppen szólítanak. Ha valaki elbóbiskolt, és nem hallotta a nevét, kérdően néznek felé a többiek, hogy “nem hallod, te jössz”. Aztán szépen rendezetten megérkezik mindenki a maga tálkájához, és jó étvággyal nekilát falni a finom falatokat. Azt hiszem sok mindenben példát vehetnénk róluk.

Nézd meg a videót, egész biztosan feldobja majd a napod:

https://www.youtube.com/watch?v=iUAy_-FtD-Q

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet