Hozzávalók: 4 meghámozott és felszeletelt narancs, egy meghámozott és felszeletelt grapefruit, 3 csésze jicama paszuly, megpucolva és apróra vágva, ¾ csésze apróra vágott retek, 1 ½ reszelt citromhéj, 3 kanál zöldcitrom leve, 3 kanál sima joghurt, 2 kanál majonéz, 1 ½ kanál méz, ¼ kanál fekete bors, 4 csésze saláta, egy csésze gránátalma mag, 3 kanál meghámozott és megpergelt tökmag, 2 kanál apróra vágott koriander és só.
Elkészítése: A narancsot és a grapefruitot egy nagy tálba rakjuk, majd hozzáadjuk a jicama paszulyt és a retket, összekeverjük és 30 percig a hűtőben tároljuk. A joghurtot összekeverjük a majonézzel, a reszelt citromhéjjal, a mézzel, sóval és borssal. Majd egy nagy edényben a salátára tesszük a hűtőből kivett gyümölcsöket, majd az egészet összekeverjük a joghurtos masszával. A végén megszórjuk tökmaggal, gránátalma maggal és korianderrel.