KezdőlapReceptekHogyan készítsünk palacsintát liszt és cukor nélkül?

Hogyan készítsünk palacsintát liszt és cukor nélkül?

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Ez a recept leginkább azoknak lesz kedvező, akik fogyókúráznak vagy valamilyen oknál fogva nem fogyaszthatnak lisztet és cukrot. Hihetetlen, de lehet liszt és cukor nélkül is finom palacsintát készíteni. A tojás-palacsinta egy igencsak diétás eledel lesz, tehát sokan fogyaszthatják, ha csak nincsen tojásallergiájuk.

palacsinta

Hozzávalók: annyi tojás, ahány palacsintát szeretnénk készíteni, minden tojáshoz számoljunk egy kávéskanál eritritet, tojásonként negyed kávéskanál virágszirom-keverék, kókuszzsír a sütéshez.

Töltelékként használhatunk édes és sós kencét egyaránt: avokádókrémet, mogyorókrémet, házi ízt, gyümölcskocsonyát… stb.

Elkészítés: A palacsinták tésztáját egyenként kell elkészíteni. A tojást elkeverjük a virágszirom-keverékkel, az eritrittel, és egyenletesen beleöntjük a kókuszzsírral kikent serpenyőbe. Megsütjük mindkét oldalát, majd megkenjük a kívánt töltelékkel és feltekerjük.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet