Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Választás előtt állunk. Döntenünk kell, hogy 2017-ben milyen alapokra építjük az életünket. Erős, stabil, békés alapra, vagy bizonytalan, sodródó, befolyásolható, kiszámíthatatlan alapra.

2017 – Az újjászületés éve!

Az előttünk álló esztendő nem hagy sok választási lehetőséget: vagy/vagy, így kell meghoznunk a döntésünket. A leginkább hangsúlyos hónapok, amikor a belső hangok felerősödnek bennünk: március, július és november. Amikor már választanunk és cselekednünk kell, az áprilisban, augusztusban és decemberben esedékes.

A fő kérdés, amire meg kell találnunk a választ az az, hogy kik is vagy valójában. Erre mi kell rájöjjünk, és ebben igyekszik segíteni az új év is, hogy bölcsebbek, megfontoltabbak legyünk, és legjobb tudásunk szerint alakítsuk az életünket. Találjuk meg a képességeinket, a tehetségünket, amely szárnyakat ad majd. Ne ijedjünk meg, ha elsőre nem jut semmi eszünkbe, hogy miben is vagyunk ügyesek, addig kutassunk magunkban, amíg rá nem jövünk a megoldás kulcsára.

Legyünk nyitottak, barátságosak az emberekkel. Kommunikáljunk, alkossuk, hozzunk létre valamit, olyat, ami szívünknek, lelkünknek kedves. A lényeg, hogy azokra a dolgokra helyezzük a hangsúlyt, amelyek inspirálnak, ihletet adnak, mert csak ebből alakulhat ki egy olyan dolog, projekt, amiben igazán sikeresek lehetünk.

Fontos az is, hogy legyünk türelemmel a dolgok iránt, készítsünk terveket, azokat tartsuk be, és szabaduljunk meg a kötöttségektől. 2017 egy olyan év, amikor lendületet kapunk az élettől, amikor új életet kezdhetünk. Ezért legyünk bátrak, határozottak, döntsük el, hogy mit akarunk, kérjük az Univerzum segítségét, és fogalmazzuk meg az üzenetünket feléje. Tudatosan irányítsuk életünket, a belső, lelki hangokra figyelve, hiszen ha sikerül ezt kivitelezni, akkor el fogjuk érni céljainkat.

Szeptemberben erős feminin energiák keletkeznek, amelyek az elfogadásra tanítanak bennünket, és arra, hogy megszabaduljunk a félelmeinktől, és minden erőnkkel forduljunk a szeretet és az együttérzés felé.

2016-ban véget ér egy periódus, 2017-ben pedig egy új korszak kezdődik, így döntsünk okosan, gondoljuk át, hogy milyen tervekkel vágunk neki a következő éveknek!


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!