KezdőlapVilágA nő megváltoztatta a végrendeletét, miután megtudta, hogy a fia megcsalta a...

A nő megváltoztatta a végrendeletét, miután megtudta, hogy a fia megcsalta a feleségét: „Azokat jutalmazza, akik megérdemlik”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Egy Amelie nevű nő rájött, hogy férje megcsalta őt egy Bethany nevű kolléganőjével, akit ráadásul teherbe is ejtett. Kénytelen volt végignézni, ahogy a férje új életet kezd a szeretője oldalán, de az anyósa az ő oldalán állt, és kész volt megbüntetni a fiát azért, mert szétszakította a családot.

Amikor a 26 éves Amelie megtudta, hogy 29 éves férje megcsalja az egyik kolléganőjével, éppen második gyereküket várta, miután már született egy fiuk. Kiderült azonban, hogy Bethany is gyereket vár, és a férje a szeretőjét választotta a családja helyett. A helyzet nagyon megviselte Amelie-t, és elveszítette a babát.

Miután a férje elköltözött otthonról, a fiával sem törődött, Amelie azonban élvezte a saját szülei és anyósa támogatását is. Az anyósa gyakorlatilag kitagadta a fiát, és nem volt hajlandó unokájaként elismerni a szeretőjével közös fiát, ami dühítette Bethanyt.

Idő közben azonban Amelie anyósa megbetegedett, és úgy döntött, megváltoztatja a végrendeletét, és semmit nem hagy egyetlen fiára valamint a viszonyból született unokájára. Ehelyett mindent első unokájára és menyére hagy.

„Meg akarja jutalmazni azokat, akik megérdemlik, és egyúttal bosszút is akar állni” – írta Amelie, aki megosztotta történetét a Redditen.

„Mostantól a fiam fogja örökölni a házát, a villáját és a pénzét. Én pedig megkapom a pénzének nagy részét és minden egyéb vagyonát. Amíg a fiam be nem tölti a 18. életévét, addig én kezelem majd az örökségét” – magyarázta a nő.

Amelie ugyanakkor azt is elárulta, hogy egyelőre csak ő tud a végrendelet megváltoztatásáról, és az anyósa arra kérte, hogy ne is beszéljen róla senkinek. A volt férje még mindig abban a hitben van, hogy anyja halála után ő örökli a teljes vagyont.

Amióta Amelie anyósa megbetegedett és ágyhoz kötött, a volt férje bocsánatot kért tőle, és sokkal kedvesebben bánt mind vele, mind az édesanyjával.

Bethany, aki korábban állítólag udvariatlanul és kegyetlenül bánt a férfi édesanyjával, most szintén megenyhült, abban a hitben, hogy a fiát végre elismeri a párja családja, és hamarosan megörökölhetik a férfi anyjának házát. Sőt, már azt is eltervezte, hogy újítják majd fel a házat, eltávolítva Amelie és a fia összes fényképét.

Amelie elmagyarázta, hogy az anyósa már csak azért sem tud megbocsátani a fiának és a szeretőjének, mert gyerekkorában az ő édesapja is megcsalta az édesanyját, és ez hatalmas trauma volt a számára.

Néhány felhasználó elítélte a nőt, amiért arra kérte az anyósát, hogy a volt férje másik fiát is zárja ki a végrendeletéből, de Amelie tisztázta, hogy nem volt beleszólása anyósa döntésébe, bár igaz, hogy kifogása sem volt ellene.

„Igen, örülök neki, és ez önzőség, de magamat és a fiamat helyezem előtérbe” – írta, hozzátéve, hogy sajnálja a gyereket, aki valóban nem tehet semmiről, de az anyósa fia hűtlenségét a saját gyerekkori traumájához kötötte, és nem tudott megbocsátani neki.

Amelie ugyanakkor azt is elárulta, milyen kegyetlenül bánt vele Bethany, aki rosszindulatú üzeneteket küldött neki, és még akkor sem kímélte, amikor elvetélt.

„Küldött egy levelet, ami tele volt a legcsúnyább dolgokkal rólam, a fiamról és a babáról, akit elveszítettem” – magyarázta a nő. Mindennek ellenére Amelie abban reménykedik, hogy az anyósa meggyógyul, és még sokáig részese maradhat az életüknek.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet