KezdőlapVilág„Az oltár előtt hagytam el a vőlegényem, miután a koszorúslányom egy megdöbbentő...

„Az oltár előtt hagytam el a vőlegényem, miután a koszorúslányom egy megdöbbentő hírt közölt velem”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Jane éppen arra készült, hogy oltár elé álljon a vőlegényével, és örök hűséget fogadjon neki, amikor a koszorúslánya váratlanul átadott neki egy üzenetet, ami mindent megváltoztatott.

Jane azt mondja, bár végül nem ment férjhez, soha nem fogja elfelejteni az esküvője napját – amikor mindössze 30 perccel a szertartás kezdete előtt eldöntötte, hogy elhagyja a vőlegényét.

A menyasszony javában készülődött, amikor az egyik koszorúslánya, Cindy, bement hozzá. „Nem egy ölelgetős típus, így amikor szorosan átölelt, tudtam, hogy valami nem stimmel. Egy cetlit csúsztatott a kezembe, és azt suttogta: Olvasd el most, és menj ki! Aztán kiment a szobából” – idézte fel Jane. „Össze voltam zavarodva, a szívem a torkomban dobogott. Rápillantottam a cetlire. Csak ennyi állt rajta: Menj ki a mosdóba.”

A mosdó előtt Cindy és a menyasszony édesapja várakoztak, és az arckifejezésükből egyértelmű volt, hogy valami nincs rendben. Az édesapja átnyújtott neki egy újabb papírt, és azt mondta: „Olvasd el, de készülj fel.”

Az üzenetből, amit átadtak neki, Jane megtudta, hogy a vőlegénye, Alex már hosszú ideje megcsalja őt egy Mara nevű nővel. A viszonyuk még azelőtt elkezdődött, hogy Jane-nel eljegyezték volna egymást, és azt tervezték, hogy a nászút után ismét találkoznak. Az üzenetek, amiket egymással váltottak, tagadhatatlan bizonyítékot jelentettek.

Cindy elmondta, hogy már egy ideje gyanakodott Alex viselkedésére, és 2 hónappal korábban felbérelt egy magánnyomozót, aki kiderítette az igazságot.

Jane-t teljesen összetörte a hír, de tudta, hogy az édesapja támogatására számíthat. Az apja egyedül nevelte fel őt, miután az édesanyja meghalt, amikor Jane még csak 2 éves volt, és mindenben támogatta a lányát.

„Zsibbadtnak éreztem magamat. Úgy éreztem, elárultak. Azt mondtam, szükségem van egy pillanatra, miközben megpróbáltam feldolgozni az egészet” – emlékezett vissza Jane.

Abban biztos volt, hogy nem tudna feleségül menni Alexhez, de ahelyett, hogy egyszerűen otthagyta volna az oltár előtt, úgy döntött, leleplezi őt az egész családja és a többi vendég előtt.

Az édesapja és Cindy segítségével összeállítottak egy hamis üzenetekből álló beszélgetést, nagyon hasonlót ahhoz, amit Alex a szeretőjével folytatott. A vendégek közben már suttogni kezdtek a késés miatt, de Cindy felkészített néhány fontosabb családtagot és barátot, hogy egy meglepetéssel készültek.

Jane végül oltár elé lépett, de nem azért, hogy kimondja a boldogító igent. Mielőtt a szertartás elkezdődött volna, bejelentette: „Mielőtt hozzámennék Alexhez, valamit tudnotok kell.”

Cindy ekkor beindította a kivetítőt, és megmutatta a hamis üzeneteket. A vendégek döbbent reakciója közepette a vőlegény azzal védekezett, hogy az üzenetek nem igaziak, amit a menyasszony el is ismert, de hozzátette, hogy hasonlítanak azokra az üzenetekre, amiket Alex a valódi szeretőjével váltott.

„Alex megpróbálta tagadni, de Cindy megmutatta a valódi bizonyítékot a családunknak. Lelepleződött” – mondta Jane. Az esküvőt lefújták. Alex szülei csalódottan és zavartan távoztak.

„Nem olyan esküvői nap volt, mint amilyent megálmodtam, de a gyógyulási folyamatom kezdetét jelentette, és egy olyan jövő felé tett lépést, ahol az őszinteség és a bizalom soha nem lesz kérdéses” – tette hozzá Jane.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet