Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Visszatért ahhoz a szakmájéhoz, amit a Mónika show előtt végzett.

Már 12 éve annak, hogy megszűnt a magyar televíziózás egyik legismertebb műsora, az RTL Klub-on futó Mónika show, amit Erdélyi Mónika vezetett 9 éven át. A műsor házigazdája ezután eltűnt a televíziózásból, majd visszatért a FEM3 reggeli adásaiban, újabban pedig YouTube videókat gyárt kislányával.

Erdélyi Mónika a Best magazinnak árulta el, ma már alaposan megválogatja, hogy mire mond igent, ezért látni ritkán tévében.

“Visszatértem az eredeti szakmámhoz. Anyu privát bankár, vele dolgozom együtt pénzügyi elemzőként, a tévézés előtt is ezzel foglalkoztam. Ez egy családi vállalkozás. Nem élünk együtt, ő Kiskunhalason, én Budapest mellett, de a mai világban ez nem probléma. Ezenkívül saját videómegosztó csatornámra készítek kisfilmeket, amikben sokszor szerepel a kisebbik lányom, Molli is. Ez is hoz a konyhára, de hogy fölfusson, ahhoz kellett két év.” – mondta Mónika, aki az elmúlt időben rengeteget fogyott, változását itt nézhetitek meg.

Mónika azt is elárulta milyen más munkái is voltak a Mónika show után.

“Szerencsés vagyok, mert magam osztom be a munkaidőmet, és ez hatalmas szabadságot ad. Dolgoztam cukrászként és párterapeutaként is, de ezeket most pihentetem.”

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!