KezdőlapVilágHarry herceg bevallotta: sajnálja az Oprah-nak adott interjút, és azt a döntését,...

Harry herceg bevallotta: sajnálja az Oprah-nak adott interjút, és azt a döntését, hogy elhagyta a királyi családot!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Akik közelebbről ismerik Harry herceget, tudják, hogy a mindig kiegyensúlyozott külső mögött, egy igencsak impulzív személyiség rejlik.

Harry herceget nagyon bántja, ahogy a királyi család a feleségéhez viszonyult, és mivel dühét a legtöbbször magába fojtotta, az Oprah Winfrey interjúban bizony feltörtek belőle az érések.

Utólag visszagondolva rájött, hogy bizonyos esetekben nem ártott volna mérlegelnie, mielőtt hangot adott volna érzéseinek. Nagyapja, Fülöp herceg halála után a gyász hatására még jobban felszínre törtek az érzései, és úgy tűnik, megbánta tettét, sőt egy erős szégyenérzettel küzd.

Duncan Larcombe királyi szakértő, igencsak jól ismeri a 36 éves Harry herceget. “A belső történet” című életrajz szerzője azt állítja, hogy királyi szerkesztői pozíciójából kifolyólag nagyon közel állt Sussex hercegéhez, és egy igencsak impulzív személyiségnek tartja.

“Egy nagyon impulzív srác, rögtön kimutatja az érzelmeit. Valósággal elönti a düh, és lángolni kezd a szeme, amikor mérges. Volt egy kis félreértésünk, de miután a testvére Vilmos herceg közbelépett és mindent elmagyarázott neki, megnyugodott, bocsánatot kért és ittunk egy sört együtt” – magyarázta a szakértő a Closer magazinnak.

Duncan szerint ugyanez történhetett Meghan Markle-el kapcsolatban az Oprah interjúban. Megbántották, és dühös volt azért, ahogy viszonyult a királyi család Meghan-hez, és éppen ezért olyan dolgokról, és úgy beszélt, amit később megbánt.

“Miután hazatért, biztos vagyok benne, hogy kényelmetlenül érezte magát, zavarban volt, és megbánta az egészet. Most pedig el kell viselnie a következményeket. Azt hiszem, nagyon sajnálja, hogy igent mondott az interjúra, és talán azt a döntését is bánja, hogy megtartja a két lépés távolságot a királyi családtól” – véli a királyi család “szakértője”.

Fotó: CBS/YouTube

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet