KezdőlapVilágÍgy udvarolnak az igazi férfiak!

Így udvarolnak az igazi férfiak!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A madarak világa csodálatosan érdekes. Ha eltöltöttél már pár órát azzal, hogy a fészkét tapasztó fecskét nézegetted, vagy a fűben élelem után kutató, kitartó sárgarigót szemlélted, akkor biztosan tudod, van, mit tanulnunk tőlük. Az alábbi “férficsapat” hihetetlen példát mutat udvarlásból.

Így udvarolnak az igazi férfiak!

Egy vékony faág egyik végén helyezkedik el az eladósorban levő Tangara tojó, az ág másik felén, pedig szép sorban, egymástól egyforma távolságra ülnek a szerelmes hímek. Már maga a felállás is csodálatos, hát még a káprázatos nászprodukció, amit bizonyításképpen bemutatnak.

Ennél szebb, és pontosabban megtervezett koreográfiát ritkán láthatunk. Változatos, de szakszerű elemeket ötvöznek, hogy honnan tudják, hogy mit kell éppen csinálni, az viszont örök rejtély marad.

A pár perces produkció minden mozzanata varázslatos, a tojó pedig látszólag meg sem hatódik az egésztől. A végén azonban mégis egészen pontosan tudja, hogy melyik az a hím példány, amely mellett érdemes elköteleznie magány.

Csodálatos a madarak világa, hihetetlen, hogy ennyire jól szervezett, és pontos rend szerint élnek.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet