KezdőlapVilágMit csináljunk a hasztalan karácsonyi ajándékokkal ?

Mit csináljunk a hasztalan karácsonyi ajándékokkal ?

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Amikor a karácsonyi ajándékozásokra kerül a sor, a legtöbben elfelejtjük a legapróbb részletet: ami nekünk tetszik, nem biztos, hogy másnak is fog.

Így a legtöbb karácsonyi ajándék kacatként végezheti, legtöbbjét a szemétbe dobják. A britek csaknem 1,3 milliárd lírát költenek hasztalan ajándékokra, derült ki a World Vision kutatásából.

A legötlettelenebb ajándékokat a kollégáinktól kapjuk vagy az idősebb rokonainktól. A legjobb ilyenkor ha a kapott ajándékot továbbadjuk, de arra is vigyázzunk, ha nekünk nem tetszett másnak nem biztos, hogy tetszeni fog.

Egy új divat bukkant fel nemrég az interneten. Az ajándékcsere. Az ötletet a Pepsi valósította meg, a cég december 26. és 31. között saját honlapján új szekciót nyit az ötlettelen ajándékoknak.

Ha te is meg szeretnél szabadulni a felesleges karácsonyi ajándékaidtól, regisztrálj az oldalon, vidd fel a kapott ajándékot képpel és várd mások jelentkezését.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet