A 10 legeredetibb rövid és közepesen hosszú frizura

0
13879

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

2010-ben számos híresség fordult szakavatott stylisthoz, fodrászhoz, akik munkái már bejárták a földet. Scarlett Johansson, Keira Knightley, Kristen Stewart, Michelle Williams például feladták hosszú hajviseletüket, és helyette rövidet választottak, akik példáját nők ezrei követték.

Íme a válogatott top 10-es lista, amely 2011-ben is sikert arathat:

10: Emily Browning

Az ausztrál szépség igencsak komplex arckarakterisztikával rendelkezik: magas arccsontok, telt ajkak, nagy szemek. Annak ellenére, hogy kerek arcformája van, a mesterfodrász lépcsős bretonnal, majd oldalt is folytatódó lépcsős, rövid frizurával igazán remek munkát végzett. E elemeknek hatására a kerek arcforma kissé nyújtottabbnak hat, ami kiemeli a szépség bájait.

9: Janet Jackson

Az erős és göndör hajára gondolva nem csoda, hogy a sztár az olló mellett döntött. Az eredmény? Egy eredeti, rövid hajviselet, amely hangsúlyozza a híresség finom vonásait. Ő úgy döntött, hogy hátul egészen rövidre vágatja haját, felül pedig hosszabbra hagyja, így könnyebb majd kontyot kialakítani.

8: Jessica Stroup

A Beverly Hills: 90210 sztárja, akit tinédzserek tömegei bálványoznak, idén szintén a rövid haj mellett döntött. A nagy kék szemei és hosszúkás arca miatt szinte bármilyen hajviselet jól áll az üdvöskének. Feladta a hosszú haját, és helyette hátul menedékes, elöl közepes bretonú hajat választott, amivel 2010 egyik legeredetibb frizuráját érdemelte ki.

7: Ashlee Simpson Wentz

Idén ősszel a mindenki számára szimpatikus Ashlee feladta hosszú, gesztenye haját, és fodrászával szőke, rövid hajat vágatott. A rombusz alakú arcát figyelembe véve úgy döntött, hogy egy hátul rövidebb, oldalt és elől viszont hosszabbra hagyott frizurával debütál. A hosszabb, lépcsős breton pompásan takarja homlokát, amivel egyensúlyba hozza a rombusz alakú arcát.

6: Hayden Panettiere

Senki sem várta volna, hogy a Hősök mágikus erővel megáldott sztárja hosszú, hullámosan omló szőke haját rövidebbre cseréli.

Az üdvöske mit sem törődve az elvárásokkal, idén áprilisban lépett a reflektorfénybe új, eredeti hajviseletével. Szintén kobold stílusú fazont választott, amely fent, a koronában azért hosszabbra van hagyva, és tökéletesen illeszkedik az arcformájához.

5: Michelle Williams

A Cannes-i filmfesztiválon, 2010 májusában, a szőke sztár méltán magára vonta a közönség figyelmét rövid, kobold frizurájával. Hátul rövid, elől lépcsőzetesen nyírt haját a közönség igazán díjazta, és talán eddig ez áll a legjobban neki.

4: Keira Knightley

2010 szeptemberében Keira rövid, bob frizurával jelent meg egy reklámban. A reklámban készült képek mára körüljárták a világot, és mindenki csodálkozik, hogy a hosszú és hullámos haját, Keira, miért cserélte rövid, bob frizurára? Nehéz megérteni, különösen akkor, ha tudjuk, hogy haja természetesen göndör. Mindezek ellenére az új frizurája tökéletesen illeszkedik habitusához és stílusához.

3: Emma Watson

10 éve, 2000 óta megszoktuk, hogy Emma Watson a hosszú, göndör és barna haja immár a jédjegyévé vált. Idén mégis változtatni szándékozott: rövid, klasszikusan kobold hajat vágatott, melynek egyik oldalán “frufru”-t, másik oldalán hosszabb pajeszt hagyott. Remek kombináció, amely egyaránt függetlenséget és érettséget sugároz.

2: Scarlett Johansson

2010 júliusában a sztár úgy döntött, hogy felhagy megszokott hosszú és hullámos frizurájával, és egy asszimetrikus, bob hajviselettel kápráztatja el a nagyközönséget, amely hátul rövid, két oldalt pedig hosszabbra hagyott tincsekből áll. A híresség új fazonja remek időzítésnek bizonyult.

_

1: Kristen Stewart

A Twilight központi szereplője, a mindig szerelmes Kristen idén szintén szakított a filmben is védjegyként szolgáló hosszú, egyenes és barna hajával. A stílust a kora ‘70-es évekből merítette, és közre játszott a The Runaways c. film szerződése is. A fazon egyaránt hagyományos és eredeti, amivel Kristen bizonyította ízlését is.

BévéHa nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!