KezdőlapBulvár2011 tavaszán Csillag születik harmadszor

2011 tavaszán Csillag születik harmadszor

-

2011 tavaszán elindul a Csillag születik harmadik szériája az RTL Klub-on.

Ördög Nóra és Sebestyén Balázs az X-Faktor élő adásában jelentették be, hogy már ma estétől lehet jelentkezni a műfaji megkötések nélküli tehetségkutató műsorba, ahol aztán nincsenek kategóriák és nincsenek korlátok. A harmadik évadban is – a korábbiakhoz hasonlóan – újabb csiszolatlan gyémántok mutatkozhatnak majd be.

A műsor első két szériája olyan tehetségeket fedezett fel és mutatott meg az országnak, mint a három világbajnoki címet szerző táncegyüttes, a 4 For Dance, a Kutyakölykök, Csikó Szabolcs, aki azóta a Táncművészeti Főiskola tanulója, Tabáni István, aki már két arany és egy platina album tulajdonosa, Vásáry André, aki önálló koncertjére készül a Kongresszusi Központban és második lemeze jelent meg nemrégiben,Ádok Zoltán, aki azóta a Madách Színház művésze, és 2009-ben képviselte Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon a Tánclépés című dal angol változatával,a Dance with me-vel, vagy éppen Varga Viktor, akinek a Lehet zöld az ég című dala a rádiójátszási listák élén állt hetekig, valamint MCDC a szabadverselő rapper.

A tehetségkutató nemcsak a győzteseknek, illetve a végső döntőig eljutó versenyzőknek hozott elismerést. Az X-Faktor két koreográfusa, Ódor Dániel (Black Time táncegyüttes) és Kurucz Sándor (a Bad Boyz koreográfusa és táncosa) is ebben a műsorban tűnt fel versenyzőként.

A bejelentés pillanatától él az az internetes cím, ahol nemcsak további információkat lehet találni, hanem jelentkezni is lehet. A www.rtlklub.hu/csillag oldalon minden szükséges információ megtalálható.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet