KezdőlapBulvár8 milliót nyertek A Fal műsorában!

8 milliót nyertek A Fal műsorában!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Ahogy azt A Fal műsorvezetője, Sebestyén Balázs mondta, ez a tudás és a szerencse játéka. Sára és Dávid esetében úgy tűnhet, leginkább csak az egyiknek jutott főszerep.

8 milliót nyertek A Fal műsorában!

Bár a fiatal pár rengeteget készült a játékra, Dávid-talán idegességében- sorra elrontotta a válaszokat, így az utolsó fordulót nulla forinttal kezdték.

Lehet, hogy ekkor döntött úgy a szerencse, hogy mégis Sára és Dávid mellé áll, és a zöld labdák többnyire olyan összegekbe érkeztek, amikből a fiatalok vágyaira, a faluszéli házikóra, a tanulás finanszírozására és a rengeteg Francia bulldogra is telt volna, de ekkor még hátra volt a 4 piros labda.

A lehulló veszteségeket Sára potyogó könnyekkel figyelte, bár ezek labdáról labdára az öröm könnyeivé váltak, mivel a nehezen megszerzett összeg, csak kevéssel fogyott a labdák jóvoltából.

8 milliót nyertek A Fal műsorában!

Az izgalmak pedig akkor hágtak még jobban a tetőfokra, amikor Sárának szembesülnie kellett azzal, hogy Dávid elfogadta-e a szerződést, amiről kiderült, hogy darabjaiban végezte, így a fiatalok több, mint 8 millió forintot költhetnek sorsuk megfordítására.

Dávid és Sári elárulták, mire költik a nyereményt!

Fotók: RTL Klub

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet