Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A 45 éves amerikai, Tamy Lyn Murrell élete pokollá változott, mikor a testsúlya elérte a 268 kilogrammot. Kislánykorában semmi jele nem volt annak, hogy így meg fog hízni, de minden megváltozott, mikor 8 éves korában látta édesapját meghalni.

A hasa akkorára nőtt, hogy a padlót érte! Egy közel 300 kg-os asszony kálváriája!

Ez a tragikus esemény láncreakciót indított el a családban, ugyanis Tamy édesanyja depressziós lett, amiből nem tudott kilábalni.

“Egész nap az ágyban feküdt, olyan volt, mintha anyámat is elveszítettem volna” – mesélte Tamy. Onnantól ő vezette a háztartást, intézte a bevásárlást, és sok gyorséttermi kaját fogyasztott, cukrozott üdítőket ivott.

“Az ételek lettek a legjobb barátaim, sőt a családom” – mondta az asszony.

Bármennyit ehetett, és az évek múlásával ez már meg is látszott rajta, hiszen 14 évesen már 64 kilót nyomott, két év múlva már elérte a 80-at. Az iskolát végül otthagyta, mivel az anyját a kórházban kezelték, neki dolgoznia kellett, takarítónőként helyezkedett el. 18 évesen beleszeretett a főnökébe, Jamesbe, aki szerette a teltebb lányokat. Alig kezdtek el járni, Tamy egy hónap múlva teherbe esett, és eleinte úgy nézett ki, hogy minden rendben fog menni, de a viszonyuk megromlott. A házasságuk végül papíron maradt meg csak, mert közösen akarták nevelni fiúkat. Tamy azonban folyamatosan evett, és annyira meghízott, hogy már komoly fájdalmai is voltak.

“Úgy érezem, hogy nem élek, csak létezem, és ez szörnyű” – mondta Tamy.

Az asszony most egy műsor forgatásán vesz részt, amelyben szakértők próbálják megtalálni a megoldást, hogy megszabadítsák a több száz fölösleges kilóitól és megmentsék az életét.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!