KezdőlapBulvárA Villalakókkal töltötték az ünnepeket a nézők!

A Villalakókkal töltötték az ünnepeket a nézők!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A december 24 és január 2 közötti ünnepi időszakban a lakosság 95%-a kapcsolta be televízió-készülékét és áltagosan 376 percet töltött tévézéssel naponta. A ValóVilág ez idő alatt tizenkét adással jelentkezett. Tíz nap alatt a lakosság 70%-a belenézett valamelyik műsorba, egy átlagos néző 10 adásból négybe.

Magyarország legnépszerűbb valóságshow-ja nézői táborát az ünnepek alatt is megtartotta, sőt sikerült is bővíteni rendszeres követőinek létszámát. Tíz emberből 7 volt kíváncsi a Villalakók életére. Az ünnepeket leginkább tévézéssel töltötte a nézők nagy része, ezen belül is legtöbbször a ValóVilágot választották.

A ValóVilág Szenteste kivételével, a 18-49 éves korosztályban magasan nyerte a nézettségi versenyt. A december 27-i Kiválasztás érte el a legmagasabb közönségarányt 46,5%-kal. A teljes lakosság körében az ünnepi időszak alatt mindössze két nap tudott a konkurens csatorna a ValóVilág fölé kerekedni.

A napi reality leghűségesebb nézői a 13-35 évesek közül kerülnek ki. Jellemzően pedig a nők körében népszerűbb a műsor.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet