Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az elmúlt néhány hónapban közel négymillióan klikkeltek Fluor Tomi Mizu című dalának videoklipjére. Az év partislágerét április 8-án, A Nagy Duett első adásának extra produkciójaként vadonatúj verzióban láthatják majd a nézők, egy szőke szexbombával kiegészülve, duettben!

A pénteken induló showműsorban a tíz versenydal mellett egy különleges ráadás produkcióval is készül a TV2: a közel négymillió youtube klikkel büszkélkedő Fluor Tomi a Jóban Rosszban szexbombájával, Szabó Zsófival duettben énekli el vírusként terjedő partislágerét, a Mizut.

– Nagyon örülök, hogy rögtön az első adás extra produkciója lehetek. Rettentően izgulok, hiszen ott lesz szinte az egész szakma és szeretnénk Zsófival valami emlékezetest nyújtani. Most először fogom duettben énekelni a dalt, amit élőben adunk elő. Próbálunk ezerrel. Egyébként természetesen SP barátomnak drukkolok a versenyben, nagyon jó párost alkotnak Iszak Esztivel – mondta Fluor Tomi.

A Mizu szövegét azonban egy kicsit át kellett írni, hogy azt duettben adhassák elő:

– Az, hogy az elmúlt évek legnagyobb partihimnuszát énekelhetem, már eleve nagyon izgalmas feladat. Tomival felosztottuk a dalt és külön nekem írtunk hozzá új szövegrészt, mely csak A Nagy Duett kedvéért készült. Nagyon reméljük, hogy tetszeni fog a nézőknek is, mi imádjuk! – árulta el a Jóban Rosszban fiatal színésznője.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!