KezdőlapBulvárBéci marad a Villában, Olivér kiesett

Béci marad a Villában, Olivér kiesett

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Vagányként, vérbeli manipulátorként költözött a villába Olivér, hogy aztán megtört emberként hagyta maga mögött a luxusbörtönt. A nézők 61 százaléka úgy döntött, hogy Béci menjen vissza a villába.

Olivér addig taktikázott, amíg ki nem ejtette magát a játékból. Meggyötörten, könnyes szemmel töltötte utolsó óráit a többiekkel, félve attól, mi várja itt kint, a való világban. Ő, aki mindent egy lapra tett fel, és nyíltan hangoztatta: a végső győzelemre hajt!

Pedig Olivér egy hete még nem volt híján az önbizalomnak. Maga kérte a barátait, hogy rakják rá a jelet, hadd mérkőzzön meg régi ellenfelével, Bécivel. Olivér abban reménykedett, hogy villabéli románcai idekint nem vertek fel nagy port, talán észre sem vette őket senki, de tévedett. Az első pofont akkor kapta, amikor a Kihívás közben Balázs megkérdezte, mi van közte és Anikó között. Olivér felismerte, hogy Enikő is láthatta a képsorokat és már ettől halálra rémült. Aztán a párbajhősök üzenetet kaphattak kedvesüktől, amelyet mindketten megkönnyeztek, csak éppen más-más okból. Béci csupa jót hallott a szerelmétől, Olivért azonban figyelmeztette Enikő: látta, hogy mit kavart Szandikával és Anikóval.

– Megállapodtunk valamiben a műsor előtt. Gondolkodj el rajta, hogy te ezt betartottad-e – mondta videóüzenetében Olivérnek a párja. A vagány padlót fogott. Elvonult, sírt, és egyedül Lacival volt hajlandó szóba elegyedni. Hosszú lelkizés következett, Laci pedig azt javasolta a filmipari dublőrnek, nézzen alaposan magába.

– Érdekes, hogy Oli a bajban mindig Lacihoz fordul, nem nagy barátjához, Alekoszhoz – értékelte a helyzetet Szandika. Tegnapra Olivér már feladta a játékot, csomagolni kezdett és egy megtört ember benyomását keltette. Bátyja, Simor Máté még egyszer sem látta ennyire maga alatt.

– Enikővel tegnap beszéltem. Azt mondta, nincs válságban a kapcsolatuk – válaszolta kérdésünkre Simor. Az azonban biztos, hogy idekinn hosszú, nehéz beszélgetések várnak a kavarógépre. – Hogy mivel fog feltöltődni? Nagyon szereti a természetet és az állatokat. Imád kirándulni. Ha a kötelező megjelenések mellett lesz ideje, biztos elmennek kikapcsolódni egy kicsit Enikővel valahova – tette hozzá a testvér.

Béci a győzelmével teljesen átírta a benti erőviszonyokat. Olivér kiejtése után ő a villa egyeduralkodója, az alfa hím. A lakók eddig is őt tartották a legesélyesebbnek, mostantól pedig valószínűleg senki sem meri majd rárakni a jelét. Kérdés, hogyan reagál a sokkra a jóbarát Alekosz és Éva. Számukra Béci uralkodása egy rémálom kezdete lehet.

Forrás: blikk.hu

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet